Επιασαν επ’ αυτοφώρω τέσσερις Ρομά να κάνουν πλιάτσικο σε εταιρεία στη Μάνδρα - iefimerida.gr

Επιασαν επ’ αυτοφώρω τέσσερις Ρομά να κάνουν πλιάτσικο σε εταιρεία στη Μάνδρα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI /ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο αστυνομικό τμήμα της Μάνδρας μεταφέρθηκαν το πρωί τέσσερις Ρομά οι οποίοι συνελήφθησαν από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να κάνουν πλιάτσικο σε εταιρία της περιοχής.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί η ομάδα που περιπολούσε στην περιοχή της Μάνδρας στο πλαίσιο των ενισχυμένων περιπολιών που αποφάσισε η ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να αποτραπούν οι έκνομες ενέργειες σε βάρος των πληγέντων, εντόπισε μέσα σε εταιρεία που υπέστη ζημιές από τις πλημμύρες τέσσερα άτομα να αφαιρούν ψυγεία και άλλες συσκευές. Οι τέσσερις Ρομά μάλιστα είχαν παρκάρει κοντά στην εταιρεία και δύο φορτηγά στα οποία θα μετέφεραν τα κλοπιμαία.

Το δύσβατο της περιοχής μετά και τις καταστροφικές πλημμύρες δυσκόλεψε την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. ωστόσο τελικά οι τέσσερις άντρες συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στο ΑΤ.

Πληροφορίες: policenews.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ