Ιερώνυμος: Προσεύχομαι για την ανάπαυση των ψυχών αθώων θυμάτων - iefimerida.gr

Ιερώνυμος: Προσεύχομαι για την ανάπαυση των ψυχών αθώων θυμάτων

Η «Αποστολή» θα συνδράμει στα Μέγαρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονισμένος «από την ανείπωτη τραγωδία που έπληξε τη Δυτική Αττική», δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος.

O Αρχιεπίσκοπος Αθηνών προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:

«Είμαι βαθύτατα συγκλονισμένος, όπως άλλωστε και όλοι οι Έλληνες, από την ανείπωτη τραγωδία που έπληξε τη Δυτική Αττική.

Προσεύχομαι για την ανάπαυση των ψυχών των αθώων θυμάτων και οι σκέψεις μου είναι μαζί με τους οικείους τους, αλλά και με όλους τους κατοίκους της περιοχής που, όπως φαίνεται, θα περάσουν ένα ακόμη δύσκολο βράδυ.

Έχω ήδη δώσει εντολή στην "Αποστολή" να συνεργαστεί με την Ι. Μητρόπολη Μεγάρων, προκειμένου να συνδράμει με όλες της τις δυνάμεις στην ανακούφιση των πληγέντων συνανθρώπων μας.

Ήδη από το πρωί ο γενικός διευθυντής της "Αποστολής" κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας έχει επικοινωνήσει με τον Σεβ. Μητροπολίτη Μεγάρων κ. Κωνσταντίνο για να συντονίσουν τις δράσεις τους και να επουλώσουν τις πληγές των αδελφών μας».

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος τραγωδία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ