Εγκυος η Μιράντα Κερ -Περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Ιβαν Σπίγκελ [εικόνες] - iefimerida.gr

Εγκυος η Μιράντα Κερ -Περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Ιβαν Σπίγκελ [εικόνες]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον ιδρυτή του Snapchat, Ιβαν Σπίγκελ είναι η Μιράντα Κερ σύμφωνα με εκπρόσωπο του ζευγαριού.

Όπως αποκάλυψε η The Sun, το πρώην μοντέλο της Victoria Secret περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία το δεύτερο παιδί της, καθώς έχει ήδη αποκτήσει έναν γιο, τον Φλιν, από τον προηγούμενο γάμο της με τον Ορλάντο Μπλούμ.

Εγκυος η Μιράντα Κερ -Περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Ιβαν Σπίγκελ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Δεν είναι ακόμη γνωστό πόσο μηνών έγκυος είναι η Μιράντα Κερ, ενώ στα social media η ίδια έχει κρύψει καλά το μυστικό της, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στις οποίες δεν φαίνεται η κοιλίτσα της.

Ο παραμυθένιος γάμος της Μιράντα Κερ με τον επί 3 χρόνια σύντροφό της και CEO του Snapchat έγινε μέσα στο καλοκαίρι, υπό άκρα μυστικότητα. Η τελετή ήταν ιδιωτική, με 45 φίλους και λίγους συγγενείς που παρακολούθησαν συγκινημένοι το μυστήριο και το αγαπημένο ζευγάρι να ανταλλάσσει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Εγκυος η Μιράντα Κερ -Περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Ιβαν Σπίγκελ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το νεόνυμφο ζευγάρι διατηρεί σχέση από το 2014 και η πρόταση γάμου έγινε το καλοκαίρι του 2016. Μάλιστα, το πρώην σούπερμοντελ είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα The Times, ότι εκείνη και ο σύντροφός της απείχαν από κάθε σεξουαλική επαφή, μέχρι τουλάχιστον τον γάμο τους, καθώς ο Σπίγκελ είναι πολύ παραδοσιακός άνδρας.

Φωτογραφία: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έγκυος Μιράντα Κερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ