Το Playboy σπάει το κατεστημένο και φωτογραφίζει μοντέλο με καμπύλες [εικόνες] - iefimerida.gr

Το Playboy σπάει το κατεστημένο και φωτογραφίζει μοντέλο με καμπύλες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαίνεται πως το περιοδικό Playboy μετά το θάνατο του ιδρυτή του, Χιου Χέφνε, αποφάσισε να αλλάξει. Μετά το εξώφυλλο με το τρανσέξουαλ μοντέλο, το ανδρικό περιοδικό αποφάσισε να «αγκαλιάσει» πλέον τις καμπύλες και τις πιο πληθωρικές γυναίκες.

Στο τελευταίο τεύχος του Playboy κάνει το ντεμπούτο της το μοντέλο plus-size Μόλι Κονστάμπλ και μάλιστα χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Η όμορφη μελαχρινή είναι εντυπωσιακή στη φωτογράφηση της Χέδερ Χαζάν, που πραγματοποιήθηκε στη γενέτειρά της, τη Νέα Υόρκη.

A post shared by Molly Constable (@mollyconstable) on Nov 12, 2017 at 5:12pm PST

A post shared by Molly Constable (@mollyconstable) on Nov 7, 2017 at 9:17am PST

Η Μόλι Κονστάμπλ χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα Rising Model Stars το 2017 και σίγουρα θα έχει μια εντυπωσιακή καριέρα. Με περισσότερους από 23.000 οπαδούς στο Instagram μόνο, φαίνεται πως πολλοί είναι αυτοί που λάτρεψαν την εμφάνισή της στο Playboy.

A post shared by Molly Constable (@mollyconstable) on Oct 25, 2017 at 6:19pm PDT

Το plus size μοντέλο δεν κρύφτηκε ποτέ για τις πληθωρικές της καμπύλες στη βιομηχανία της μόδας και παραδέχεται ότι τα πρότυπα μεταβάλλονται σιγά-σιγά. «Όλοι αρχίζουν να αγαπούν το σώμα τους» δήλωσε στο Vogue India. «Με μέγεθος 44, δεν σκέφτηκα ποτέ πως το μόντελινγκ αποτελούσε μια πιθανότητα» Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως δεν είχε δυσάρεστες εμπειρίες. Ερωτηθείσα για την πιο περίεργη εμπειρία της σε κάστινγκ, η Μόλι δήλωσε στο περιοδικό Love: «Μια φορά έπρεπε να φορέσω ένα νυφικό στο οποίο δεν χωρούσα».

A post shared by Molly Constable (@mollyconstable) on Aug 15, 2017 at 5:57am PDT

Πάντως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Playboy πειραματίζεται. Ακόμη και πριν από το θάνατο του ιδρυτή του Χιου Χέφνερ, ο γιος του Κούπερ, είχε πάρει την απόφαση να αλλάξει τη δημιουργική κατεύθυνση του περιοδικού. «Δημιουργώντας κάτι που αντηχεί στη γενιά μου και τη γενιά που ακολουθεί τη δικιά μου, αυτή θα είναι η παρακαταθήκη μου. Έχω συνέχεια κατά νου τη φιλοσοφία του Playboy, αλλά έχω και την δική μου οπτική γωνία».

A post shared by Molly Constable (@mollyconstable) on May 21, 2017 at 10:04am PDT

A post shared by Molly Constable (@mollyconstable) on Dec 14, 2016 at 3:01pm PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Playboy plus-size μοντέλο Μόλι Κονστάμπλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ