Euroleague: Στην Πόλη για την τρίτη σερί νίκη ο Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Euroleague: Στην Πόλη για την τρίτη σερί νίκη ο Παναθηναϊκός

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τρίτη σερί νίκη του στη Euroleague θέλει να πετύχει ο Παναθηναϊκός, που απόψε (19:30, Novasports 2) δοκιμάζεται στην Κωνσταντινούπολη, κόντρα στην Αναντολού Εφές για την όγδοη αγωνιστική.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από τις μεγάλες νίκες απέναντι σε Ολυμπιακό και Χίμκι, και μάλιστα κόντρα στους Ρώσους στο ΟΑΚΑ έκαναν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση. Ο Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, με όλους τους παίκτες να είναι στη διάθεσή του.

Όσο για την Αναντολού Εφές, και αυτή προέρχεται από δύο νίκες, και μάλιστα εκτός έδρας, κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Μακάμπι. Ο ΜακΚόλουμ είναι σε εξαιρετική φόρμα, ενώ εξίσου επικίνδυνοι είναι οι Ρίκι Λέντο και Βλάντιμιρ Στίματς από την ομάδα του Περάσοβιτς.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία), Πιότρ Παστούσιακ (Πολωνία) και Μίλιγια Βοΐνοβιτς (Σερβία).

Το σημερινό πρόγραμμα:

  • 19:00 Χίμκι - Μακάμπι Τελ Αβίβ 
  • 19:30 Αναντολού Εφές - Παναθηναϊκός 
  • 20:00 Ζαλγκίρις Κάουνας - Μπασκόνια
  • 22:00 Ρεάλ Μαδρίτης - Μάλαγα
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague Παναθηναϊκός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ