Κάτοικοι της Μάνδρας περιγράφουν στο iefimerida πώς σώθηκαν τελευταία στιγμή από το ορμητικό ρέμα [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Κάτοικοι της Μάνδρας περιγράφουν στο iefimerida πώς σώθηκαν τελευταία στιγμή από το ορμητικό ρέμα [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις πληγές από τη θεομηνία μετρούν οι κάτοκοι της Νέας Περάμου και της Μάνδρας.

Περισσότερα από 500 σπίτια και καταστήματα έχουν υποστεί καταστροφές, καθώς η λάσπη έχει πλημμυρίσει υπόγεια και ισόγεια καταστρέφοντας οικοσκευές και έπιπλα.

Κάτοικοι της περιοχής περιγράφουν στο iefimerida.gr τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησαν όταν αντελήφθησαν το ορμητικό ρέμα και κινδύνεψε τόσο η δική τους ζωή, όσο και οικείων προσώπων τους.

Γεωργία Λύκα: «Την κουνιάδα μου την είχαν εγκλωβίσει τα έπιπλα, θα πνιγόταν αν δεν...»

Η Γεωργία Λύκα, κάτοικος Νέας Περάμου, περιγράφει στην κάμερα του iefimerida τις προσπάθειες τις δικές της και συγγενών της να απεγκλωβίσουν άτομα της οικογένειάς της.

«Κοιμούνταν μέσα οι άνθρωποι και κατέβηκε κάτω η κόρη να τους πάρει. Στο τσακ έβγαλαν τη γιαγιά, την κουνιάδα μου την είχαν εγκλωβίσει τα έπιπλα, θα είχαν πνιγεί όλοι αν δεν βοηθούσαν οι γείτονες να τη βγάλουμε».

«Στο τσακ γλίτωσα...»

Η κυρία Χρυσούλα με δάκρυα στα μάτια λέει πως το νερό μπήκε μέσα στο σπίτι της από τα παράθυρα και τις πόρτες, ενώ στο υπνοδωμάτιο ήταν ο εγγονός της. Στην προσπάθειά της παρασύρθηκε και αυτή από τα νερά και γλίτωσε την τελευταία στιγμή. Μάλιστα, τονίζει πως ζητούσε βοήθεια, αλλά κανείς δεν της την πρόσφερε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θεομηνία Νέα Πέραμος Μάνδρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ