Ολα τα κόμματα υπέρ της διανομής μερίσματος -Επιφυλάξεις από τη Χρυσή Αυγή - iefimerida.gr

Ολα τα κόμματα υπέρ της διανομής μερίσματος -Επιφυλάξεις από τη Χρυσή Αυγή

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η συνεδρίαση των επιτροπών με θέμα συζήτησης τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος.

Ολα τα κόμματα ήταν υπέρ της διανομής και του νομοσχεδίου που θα ψηφιστεί στη Βουλή, ενώ μόνο η Χρυσή Αυγή εξέφρασε επιφυλάξεις και τόνισαν εκπρόσωποι της ότι θα τοποθετηθεί στην Ολομέλεια.

Πάντως, σε αναβολή της προγραμματισμένης για αύριο συζήτηση και ψήφισης του νομοσχεδίου για το κοινωνικό μέρισμα προχώρησε η Βουλή λόγω του εθνικού πένθους που κήρυξε ο πρωθυπουργός. Την απόφαση για την αναβολή πήρε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης μετά από επικοινωνία που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα , λόγω του εθνικού πένθους για την τραγωδία που έπληξε τη Δυτική Αττική. Η συζήτηση και ψήφιση του κοινωνικού μερίσματος αναμένεται να γίνει τις προσεχείς ημέρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κόμματα μέρισμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ