Τέλος ο Βεντούρα από την εθνική Ιταλίας -Τον απέλυσαν μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ - iefimerida.gr

Τέλος ο Βεντούρα από την εθνική Ιταλίας -Τον απέλυσαν μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ

Τέλος ο Βεντούρα από την εθνική Ιταλίας (Φωτογραφία: AP/ Luca Bruno)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο σοκαριστικός αποκλεισμός της Ιταλίας από το Μουντιάλ έβαλε τέλος και στην παρουσία του Τζιαμπιέρο Βεντούρα στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Η Ιταλία δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σουηδίας στα μπαράζ και έτσι θα λείψει από το Μουντιάλ για πρώτη φορά από το 1958. Επειτα από αυτό, την Τετάρτη ανακοινώθηκε η απόλυση του 69χρονου τεχνικού, ο οποίος έμεινε στο «τιμόνι» της ομάδας για 17 μήνες.

Πάντως ο Βεντούρα δεν φαίνεται να συμμερίζεται την οργή των Ιταλών προς το πρόσωπό του, έπειτα από τον αποκλεισμό. Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο απολογισμός του στην εθνική ομάδα ήταν ένας από τους καλύτερους τα τελευταία 40 χρόνια. «Εχασα μόνο δύο ματς σε δύο χρόνια», είπε σε τηλεοπτικές δηλώσεις του, προτού απολυθεί.

«Μπορώ μόνο να απολογηθώ στους Ιταλούς, όχι για την έλλειψη θέλησης ή προσπάθειας, αλλά για το αποτέλεσμα, που ξέρω ότι είναι το βασικό», είχε πει μετά τον αποκλεισμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μουντιάλ Τζιαμπιέρο Βεντούρα Ιταλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ