Αναβάλλεται για τον Δεκέμβριο η συνάντηση για την ονομασία της ΠΓΔΜ - iefimerida.gr

Αναβάλλεται για τον Δεκέμβριο η συνάντηση για την ονομασία της ΠΓΔΜ

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συνάντηση του διαμεσολαβητή του ΟΗΕ για το θέμα του ονόματος, Μάθιου Νίμιτς, με τους διαπραγματευτές της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ, Αδαμάντιο Βασιλάκη και Βάσκο Ναουμόφσκι, αντίστοιχα, που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 20 ή 21 Νοεμβρίου αναβάλλεται για τον Δεκέμβριο.

Την είδηση μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο της ΠΓΔΜ, "MIA", επικαλούμενο διπλωματικές πηγές που συμμετέχουν στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων.

Το πρακτορείο ειδήσεων προσθέτει ότι για την ώρα δεν είναι γνωστοί οι λόγοι της αναβολής. Την πληροφορία περί συνάντησης του Μάθιου Νίμτς με τους διαπραγματευτές των δύο χωρών στις 20 ή 21 Νοεμβρίου είχε "διακινήσει" προχθές ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, μετά τη συνάντηση που είχε στη Λιουμπλιάνα με τον ομόλογό του της Σλοβενίας Μίρο Τσέραρ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ