Είσαι νέος με επαγγελματικές ανησυχίες; Επένδυσε στην πρωτοβουλία Youth Empowered - iefimerida.gr

Είσαι νέος με επαγγελματικές ανησυχίες; Επένδυσε στην πρωτοβουλία Youth Empowered

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια εποχή που η αγορά εργασίας κάθε άλλο παρά εύκολη είναι, το πρωτοποριακό πρόγραμμα Youth Empowered που ξεκίνησε με πρωτοβουλία της Coca-Cola Τρία Έψιλον έρχεται να «ενδυναμώσει» τους νέους προσφέροντάς τους όλα τα απαραίτητα «εφόδια» για το σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον και μάλιστα δωρεάν!

Το πρόγραμμα Youth Empowered, το οποίο μπορεί να παρακολουθήσει κανείς μέσω διαδικτύου, έχει ως στόχο να απαντήσει σε όλα τα «αλλά» που υψώνονται στην πορεία προς την επαγγελματική αποκατάσταση των νέων ηλικίας 18-30 ετών και χτίζει τις απαραίτητες γέφυρες με τις επιχειρήσεις που αναζητούν άτομα με εφόδια και δεξιότητες απαραίτητες για τη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Πώς όμως το κάνει αυτό;
Δίνοντάς τους τα εργαλεία εκείνα που θα τους κάνουν να ξεχωρίσουν και να διεκδικήσουν τους επαγγελματικούς τους στόχους, γιατί πρόκειται για μια πρωτοποριακή σύμπραξη μεταξύ στελεχών, εταιρειών και φορέων που έχουν ως στόχο την επαγγελματική ενδυνάμωση και καθοδήγηση των νέων.

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για μία πρωτοβουλία της Coca-Cola Τρία Έψιλον στην οποία έχει συστρατευθεί ένα σημαντικό δίκτυο γνωστών επιχειρήσεων και φορέων, όπως το kariera.gr, η PwC και η Marketing Greece, αλλά και βραβευμένες startups όπως η OWIWI.

Είσαι νέος με επαγγελματικές ανησυχίες; Επένδυσε στην πρωτοβουλία Youth Empowered  | iefimerida.gr 0

Διεκδίκησε ουσιαστικές ευκαιρίες απασχόλησης
Το Youth Empowered έχει στόχο να δώσει σε νέους ηλικίας 18-30 ετών, που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας, δεξιότητες, καθοδήγηση και επαγγελματική δικτύωση, ώστε να διεκδικήσουν ουσιαστικές ευκαιρίες απασχόλησης και να πετύχουν μία θετική αλλαγή στη ζωή τους. Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό σε όλους, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση και μπορεί κανείς να το παρακολουθήσει μέσω εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, αλλά κυρίως διαδικτυακά, μέσω της πρωτοποριακής πλατφόρμας e-learning, www.youthempowered.gr.

Εκεί όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν online σεμινάρια από καταξιωμένα στελέχη της αγοράς, που προσφέρουν με τρόπο διαδραστικό και σύγχρονο την εμπειρία τους. Εκτός από το εκπαιδευτικό περιεχόμενο, η πλατφόρμα παρέχει self-assessment test και δυνατότητα επικοινωνίας με τους μέντορες. Στελέχη της αγοράς και της Coca – Cola Τρία Έψιλον, μοιράζονται με τους νέους που συμμετέχουν τις γνώσεις και τις συμβουλές τους πάνω σε δέκα εκπαιδευτικές ενότητες, όπως διαχείριση χρόνου, δεξιότητες διαπραγμάτευσης, project management, πώς να ξεχωρίσει το βιογραφικό σου, σωστή προετοιμασία για συνέντευξη, πώς να αξιοποιήσεις το δίκτυο επαφών σου, δεξιότητες πωλήσεων και πολλά άλλα.

Είσαι νέος με επαγγελματικές ανησυχίες; Επένδυσε στην πρωτοβουλία Youth Empowered  | iefimerida.gr 1

«Το Youth Empowered είναι από τα προγράμματα που έλειπαν από την αγορά εργασίας, γι’ αυτό κι εμείς ως kariera.gr είμαστε στρατηγικός συνεργάτης» επισημαίνει ο Βασίλης Βέλκος, Recruitment & Career Services Manager στο kariera.gr και μέντορας του προγράμματος.

Η πρωτοποριακή πλατφόρμα Youth Empowered

Αυτές τις ημέρες, το Youth Empowered βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης όπου υποδέχεται 50 νέους, 18-30 ετών, που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας. Σε ένα τετραήμερο σεμινάριο, και μέσω καθοδήγησης από έμπειρα στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της αγοράς, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν προσωπικές και επαγγελματικές δεξιότητες, απαραίτητες για τη σύγχρονη αγορά εργασίας. Στόχος του προγράμματος, να δώσει σε 20.000 νέους μέχρι το 2020, τα εφόδια που χρειάζονται για να πετύχουν μια θετική αλλαγή στη ζωή τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Youth Empowered Coca Cοla Τρία Έψιλον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ