Συνάντηση Καμίνη-Ανδρουλάκη [εικόνες] - iefimerida.gr

Συνάντηση Καμίνη-Ανδρουλάκη [εικόνες]

Φωτογραφίες: Intimenews/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται οι επαφές μεταξύ των υποψηφίων ενόψει του β’ γύρου των εκλογών της Κεντροαριστεράς.

Το μεσημέρι στις 15:00 ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης που ήρθε τρίτος στον α’ γύρο, συναντήθηκε με τον ευρωβουλευτή Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος θα «μονομαχήσει» την Κυριακή με την Φώφη Γεννηματά.

Η συνάντηση έγινε στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας και το κλίμα ήταν εγκάρδιο, όπως αποτυπώνεται στις σχετικές φωτογραφίες.

Συνάντηση Καμίνη-Ανδρουλάκη [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Συνάντηση Καμίνη-Ανδρουλάκη [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Συνάντηση Καμίνη-Ανδρουλάκη [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Φωτογραφίες: Intimenews/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Ανδρουλάκης συλλυπήθηκε τις οικογένειες των θυμάτων από την κακοκαιρία. «Σήμερα είναι μια τραγική μέρα για τη δυτική Αττική κι για όλη την πατρίδα μας. Διότι είναι ένα πρωτοφανές γεγονός που δείχνει τις αδυναμίες που υπάρχουν στη χώρα μας και τις οποίες πρέπει επιτέλους να αντιμετωπίσουμε δυναμικά», τόνισε.

Αναφερόμενος στον Γιώργο Καμίνη, ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε ότι ο δήμαρχος Αθηναίων έδωσε έναν αγώνα πολιτικής αξιοπρέπειας.

«Ο δήμαρχος Αθηναίων πήρε μια γενναία απόφαση να προσθέσει στη διαδικασία ενότητας και επανίδρυσης της δημοκρατικής παράταξης. Πραγματικά τον τιμώ διότι με το πολιτικό του ήθος, με το πρόγραμμά του έδωσε έναν αγώνα πολιτικής αξιοπρέπειας. Βοήθησε πάρα πολύ σε όλη αυτή την προσπάθεια που κάνουμε. Για αυτό ζητώ κι εγώ από τους προοδευτικούς πολίτες να είναι συνοδοιπόροι μας, συνιδρυτές και με μαζική συμμετοχή και στις 19 του μηνός, την Κυριακή αυτή, να προχωρήσουμε όλοι μαζί.

Πιστεύω στην πολιτική ανανέωση. Πιστεύω στην ενότητα των θέσεων, των ιδεών, του προγράμματος κι όχι στην ενότητα για τον διαμοιρασμό των εξουσιών. Μ’ αυτά τα χαρακτηριστικά η παράταξή μας μπορεί να πρωταγωνιστήσει ξανά», ανέφερε.

Χθες, Τρίτη, ο ο Γ. Καμίνης μετέβη στη Χ. Τρικούπη, όπου συναντήθηκε με την Φώφη Γεννηματά. Μετά το πέρας της συνάντησης ο δήμαρχος Αθηναίων ερωτηθείς αν θα υποστηρίξει την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στο β’ γύρο τόνισε ότι εκπροσωπεί αξίες και δεν καθοδηγεί ανθρώπους. Ωστόσο, από την Χ. Τρικούπη εμφανίζονταν «απολύτως ικανοποιημένοι» από την συνάντηση. Αντιθέτως, από το ΠΑΣΟΚ δεν δήλωναν την ίδια ικανοποίηση από το ραντεβού Γεννηματά με τον Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος θα συναντηθεί και με τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ανδρουλάκης Καμίνης συνάντηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ