Τρομακτική στιγμή: Κεραυνός χτυπά αεροπλάνο γεμάτο επιβάτες [βίντεο] - iefimerida.gr

Τρομακτική στιγμή: Κεραυνός χτυπά αεροπλάνο γεμάτο επιβάτες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το να ταξιδεύεις με αεροπλάνο και μάλιστα με άσχημες καιρικές συνθήκες, είναι κάτι που όλοι απευχόμαστε και πόσο μάλλον να βρεθείς σε ένα Boeing 777 εν μέσω καταιγίδας, να πλήττεται από κεραυνούς.

Σε ένα δραματικό βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, φαίνεται ένας κεραυνός να χτυπά την μύτη ενός αεροσκάφους λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ με προορισμό την περιουβιανή πρωτεύουσα της Λίμα.

Ευτυχώς, το αεροσκάφος της KLM, το οποίο ήταν γεμάτο με επιβάτες, συνέχισε με επιτυχία το ταξίδι του παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Μάλιστα, όπως αναφέρει το Russia Today, το αεροπλάνο προσγειώθηκε κανονικά στο αεροδρόμιο της Λίμα μετά από 12 ώρες και 40 λεπτά.

Το βίντεο, που προέρχεται από την Valk Aviation, ανέβηκε στο YouTube την Τρίτη και έχει συγκεντρώσει πάνω από 640.000 προβολές μέσα σε δύο ημέρες.

Φυσικά, πολλοί χρήστες εντυπωσιάστηκαν από τον έξυπνο σχεδιασμό του αεροπλάνου, που αντέχει σε τέτοιες αντίξες συνθήκες.

Τα περισσότερα αεροπλάνα της Boeing έχουν σύνθετη άτρακτο και όχι μεταλλική και το ενσωματωμένο αγώγιμο υλικό έχει σχεδιαστεί ώστε να απορροφά τις αστραπές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροπλάνο KLM κεραυνός απογείωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ