Ούτε ο Μπράντλεϊ Κούπερ, ούτε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ -Ο πιο σέξι άνδρας για το 2017 είναι τραγουδιστής [εικόνες] - iefimerida.gr

Ούτε ο Μπράντλεϊ Κούπερ, ούτε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ -Ο πιο σέξι άνδρας για το 2017 είναι τραγουδιστής [εικόνες]

Ο Μπλέικ Σέλτον είναι ο «πιο σέξι άνδρας του κόσμου» σύμφωνα με το «People». Φωτογραφία: Laura Roberts/Invision/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάνε στην άκρη Μπράντλεϊ Κούπερ και Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο «πιο σέξι άνδρας» του κόσμου για το 2017, είναι ο τραγουδιστής της κάντρι Μπλέικ Σέλτον, σύμφωνα με το περιοδικό «People» και η αντίδρασή του είναι μοναδική.

Ο τραγουδιστής της κάντρι μουσικής και κριτής του «Voice» είναι και επίσημα ένας καρδιοκατακτητής.

@BlakeShelton is this year's #SexiestManAlive! And most importantly, he 'can't wait' to stick it to his fellow #TheVoice judge (and former SMA) @AdamLevine. https://t.co/LtQ2q8QSkU pic.twitter.com/g7IilIXzxA

Βέβαια η αντίδραση του ίδιου στην είδηση είναι τόσο ταπεινή που προκαλεί γέλια.

Thank you @people!!!! Don't hate me because I'm beautiful... https://t.co/rX6GCGTO3U pic.twitter.com/uWwV0KxjVV

«Θα πρέπει να έχετε ξεμείνει από άνδρες» δήλωσε ο ίδιος στο περιοδικό «People» στην είδηση πως είναι ο πιο σέξι άνδρας του κόσμου.

I just made a drink.. A sexy drink. #donthatemebecauseimbeautiful

Μάλιστα, ο ίδιος έκανε και μερικά αυτοσαρκαστικά tweets στον προσωπικό του λογαριασμό, αναφέροντας πως έπινε ένα «σέξι» ποτό και πως έτρωγε ένα «τουρσί, ένα σέξι τουρσί».

I am eating a pickle. A sexy wet pickle... #donthatemebecauseimbeautiful

Ο 41χρονος τραγουδιστής δήλωσε πως η εδώ και δύο χρόνια σύντροφός του Γκουέν Στεφάνι, ήταν αυτή που τον έπεισε να αποδεχθεί την τιμή, λέγοντάς του: «Ακουσέ με, θα το μετανιώνεις για το υπόλοιπο της ζωής σου αν δεν αποδεχθείς το δώρο και δε ζήσεις αυτή τη στιγμή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ