Η 18χρονη Μις Βενεζουέλα είναι φτυστή η Κιμ Καρντάσιαν [εικόνες] - iefimerida.gr

Η 18χρονη Μις Βενεζουέλα είναι φτυστή η Κιμ Καρντάσιαν [εικόνες]

Η Μις Βενεζουέλα Στέφανι Γκουτιέρες. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο και πολλές είναι αυτές που θέλουν να τις μοιάσουν, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την νέα Miss Venezuela.

Την Τρίτη, το περιοδικό People παρατήρησε πως η νέα Miss Venezuela, Στέφανι Γκουτιέρες, 18 ετών, έχει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με την τηλεοπτική βασίλισσα των ριάλιτι.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sthefany Gutierrez Gutierrez (@sthefanygutierrez1) στις Νοέ 11, 2017, 11:09πμ PST

Έχει χαρακτηριστεί, δε, από πολλούς ως η «λατίνα Κιμ Καρντάσιαν» και οι οπαδοί της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λένε πως είναι «100% όμοιες».

Μάλιστα, ο νέος κλώνος έχει ακριβώς και την ίδια κόμμωση με την Κιμ, μακριά, μαύρα μαλλιά, τελείως ίσια ενώ μοιράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολύ σέξι φωτογραφίες, ακριβώς όπως και η διάσημη τηλεπερσόνα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sthefany Gutierrez Gutierrez (@sthefanygutierrez1) στις Νοέ 9, 2017, 8:31πμ PST

Η 18χρονη Μις Βενεζουέλα είναι φτυστή η Κιμ Καρντάσιαν [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Η 18χρονη στέφθηκε Μις Βενεζουέλα στις 9 Νοεμβρίου και θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στο διαγωνισμό Miss Universe.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sthefany Gutierrez Gutierrez (@sthefanygutierrez1) στις Οκτ 1, 2017, 5:38μμ PDT

Όπως έγραψε η ίδια μετά τη νίκη της στο διαγωνισμό: «Ζω ακόμα το όνειρό μου. Είμαι ευγνώμων σε όσους με στήριζαν πάντα. Πάντα πίστευα και σήμερα ακόμη πιο πολύ. Χάρη σε όλους εκείνους τους ανθρώπους που είναι μέρος αυτού του ονείρου».

Η νέα Μις Βενεζουέλα είναι φοιτήτρια νομικής, όπως ακριβώς και ο πατέρας της Κιμ Καρντάσιαν, Ρόμπερτ. «Ως φοιτήτρια νομικής, δεν αποκλείω μια καριέρα στην πολιτική» δήλωσε στην εφημερίδα της Βενεζουέλας El Nacional.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sthefany Gutierrez Gutierrez (@sthefanygutierrez1) στις Σεπ 12, 2017, 9:37πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιμ Καρντάσιαν Μις Βενεζουέλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ