Σε ποια σημεία της ΕΟ διεκόπη η κυκλοφορία λόγω κακοκαιρίας - iefimerida.gr

Σε ποια σημεία της ΕΟ διεκόπη η κυκλοφορία λόγω κακοκαιρίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβλήματα προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση στην Νέα Πέραμο και στην περιοχή Αγία Σωτήρα Μάνδρας με τους δρόμους να έχουν μετατραπεί σε ποτάμια και την κυκλοφορία να έχει διακοπεί και σε σημεία τόσο της παλαιάς Εθνικής Οδού όσο και της νέας.

Εδώ και λίγη ώρα -από τις 10 το πρωί- λόγω συσσώρευσης υδάτων πραγματοποιείται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήματα της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου.

Νωρίτερα ανακοινώθηκε ότι λόγω της ισχυρής νεροποντής έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική, στο 39 χιλιόμετρο, από Νέα Πέραμο προς Μέγαρα, ενώ στην νέα εθνική η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο 32 χιλιόμετρο, διεξάγεται μόνο από τη δεξιά και τη μεσαία λωρίδα. Από το 33 χιλιόμετρο μέχρι το 34 διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα.

Όσον αφορά στην παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας-Θήβας, σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας στις 7:45 το πρωί, λόγω της συσσώρευσης υδάτων διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στο 2οχλμ στην περιοχή Αγία Σωτήρα Μάνδρας. Η κυκλοφορία διεκόπη και στα δύο ρεύματα.

Μέχρι πριν απο λίγο συνεχιζόταν η έντονη βροχόπτωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ