Η «κυβέρνηση Τζαμάικα» η καλύτερη διαφήμιση για το νησιωτικό κράτος -Αναμένεται αύξηση Γερμανών τουριστών - iefimerida.gr

Η «κυβέρνηση Τζαμάικα» η καλύτερη διαφήμιση για το νησιωτικό κράτος -Αναμένεται αύξηση Γερμανών τουριστών

Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νησί της Τζαμάικα αναμένει «έκρηξη» Γερμανών τουριστών το επόμενο διάστημα λόγω των συζητήσεων για την κυβέρνηση... «Τζαμάικα» μεταξύ των πολιτικών κομμάτων στη χώρα!

Μετά τις γερμανικές εκλογές, οι διαπραγματεύσεις για την κυβέρνηση «Τζαμάικα» έχουν πάρει φωτιά στη Γερμανία και ονομάζονται έτσι επειδή τα χρώματα των πολιτικών κομμάτων που θα πρέπει να συμφωνήσουν και να συμμετάσχουν σε αυτή είναι το μαύρο, το πράσινο και το κίτρινο -τα χρώματα της σημαίας του νησιωτικού κράτους.

«Για το 2017, υπολογίζουμε ότι θα υποδεχτούμε περίπου 30.000 επισκέπτες, δηλαδή αύξηση περίπου 50%» ισχυρίστηκε το τουριστικό συμβούλιο της Τζαμάικα, αναφερόμενο σε Γερμανούς τουρίστες.

Την ίδια ώρα, υπογραμμίστηκε ότι η δημιουργία νέων δρομολογίων, όπως ένα από την Κολωνία στο Μοντέγκο Μπέι, θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην επίτευξη αυτού του στόχου. Μάλιστα, η Τζαμάικα ελπίζει ότι θα καταφέρει να προσελκύσει ακόμη περισσότερους τουρίστες το 2018, αγγίζοντας τους 40.000.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thelocal.de, η συζητήσεις για την κυβέρνηση Τζαμάικα στη Γερμανία έχουν βάλει στο... επίκεντρο τη νησιωτική χώρα.

«Γνωστή για το άνετο lifestyle της και την μουσική reggae, η Τζαμάικα ελπίζει ότι οι συζητήσεις για την κυβέρνηση συνεργασίας θα επηρεάσουν τις online διαδικτυακές καμπάνιες, που ενισχύουν τον τουρισμό στη Τζαμάικα. Μερικά από τα πράγματα που έχουν πει οι Γερμανοί πολιτικοί έχουν ήδη ενισχύσει τις επισκέψεις στο νησί» γράφει η ιστοσελίδα, και συμπληρώνει: «Ορισμένοι από τους επικεφαλής των κομμάτων έχουν χρησιμοποιήσει ως αλληγορία ότι η απόσταση των 8.500 χλμ που χωρίζει την τζαμαϊκανή πρωτεύουσα Κίνγκστον είναι η απόσταση που πρέπει να διανυθεί από όλες τις πλευρές κατά τη διάρκεια αυτών των συζητήσεων. Σχολιάζοντας τον επικεφαλής του FDP Κρίστιαν Λίντερ, μια διαφήμιση σε κοινωνικό δίκτυο αναφέρει: “Ο Κρίστιαν λέει ότι είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι την Τζαμάικα”. Ενας μουσικός της reggae απαντά: “Οχι, είναι μόνο μια απευθείας πτήση».

Την ίδια ώρα, έχει κυκλοφορήσει και μια διαφήμιση με «πρωταγωνίστρια» την Ανγκελα Μέρκελ.

«Η Τζαμάικα φαίνεται ότι είναι μια λύση» φέρεται να λέει η Γερμανίδα καγκελάριος ενώ σε μια φωτογραφία δίπλα της ένας χαμογελαστός Τζαμαϊκανός απαντά: «Τότε εγώ λέω: Εντάξει, φίλε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζαμάϊκα Γερμανία τουρίστες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ