Πολάκης σε Ακη: Πες που έκρυψες τις υπόλοιπες μίζες και μην το παίζεις θιγμένος - iefimerida.gr

Πολάκης σε Ακη: Πες που έκρυψες τις υπόλοιπες μίζες και μην το παίζεις θιγμένος

Φωτογραφία αρχείου: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξερράγη και πάλι ο Παύλος Πολάκης μετά την επιστολή Τσοχατζόπουλου προς τον Αλ. Τσίπρα με την οποία του ζητά να αποπέμψει τον αναπληρωτή υπ. Υγείας λόγω της επίθεση που εξαπέλυσε κατά της Βίκυς Σταμάτη με ανοίκειους χαρακτηρισμούς.

Στην επιστολή του, ο Ακης Τσοχατζόπουλος απαντώντας στους χαρακτηρισμούς Πολάκη κατά της Βίκυς Σταμάτη, όπως «φτωχό νυμφίδιο» και «νεόπλουτο τσουλί» χαρακτηρίζει τον αναπληρωτή υπ. Υγείας «άνανδρο χυδαίο υβριστή λασπολόγο» και «φασιστικό προϊόν της Αριστεράς», τονίζοντας πως όσο παραμένει στην κυβέρνηση, τόσο υπονομεύει την δημοκρατία και τους θεσμούς.

Στην επιστολή Τσοχατζόπουλου προς τον πρωθυπουργό, ο Παύλος Πολάκης - που βρίσκεται μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα στη Θράκη - απάντησε μέσω facebook,

Εγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας:

«Ακη Τσοχατζόπουλε πες που εχεις κρύψει τα υπόλοιπα απο τις μίζες που πήρες και σταμάτα να το παίζεις προσβεβλημένος σύζυγος και πονεμένος πατέρας ...ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΨΕΥΤΙΚΟ !!!! Εχω κι εγω γυναίκα και κόρες ,αλλα δεν έφτιαξα το μέλλον τους με μαύρα λεφτα και μίζες . Διαλεξα μια σύζυγο με ίδιες αξίες και ικανότητες με μενα και μεγαλώνουμε παιδια με παιδεία και αρχές που να κερδίσουν οι ίδιες τις ζωές τους !!!! Γι αυτο ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΙΓΜΕΝΟΣ ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΑΠΙΟΣ!!!».

Πολάκης σε Ακη: Πες που έκρυψες τις υπόλοιπες μίζες και μην το παίζεις θιγμένος | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ