Basketball Champions League: Σπουδαία νίκη του Αρη (59-56) επί της Αβελίνο - iefimerida.gr

Basketball Champions League: Σπουδαία νίκη του Αρη (59-56) επί της Αβελίνο

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ματς θρίλερ στο Αλεξάνδρειο, ο Αρης κέρδισε με 59-56 την ιταλική Αβελίνο για το Basketball Champions League.

Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη έκανε εξαιρετικό... φίνις στα τελευταία λεπτά και με το κρίσιμο καλάθι του Αθηναίου πήρε μια πολύ σημαντική νίκη στον όμιλο, μετά από 5 σερί ήττες.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Π. Βασιλόπουλος, ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 15 πόντους -κάποιοι εξ αυτών ιδιαίτερα κρίσιμοι- και 8 ριμπάουντ. Στο πλευρό του και ο Μπελ ο οποίος πρόσθεσε ακόμη 16. Από την πλευρά των Ιταλών, ξεχώρισαν οι Ριτς και Εντιαγέ οι οποίοι είχαν 16 πόντους ο καθένας.

Με αυτή τη νίκη ο Άρης έχει πλέον ρεκόρ 3-3, το ίδιο ακριβώς με την Αβελίνο με την οποία ισοβαθμοεί στην 3η θέση του τέταρτου ομίλου. Στα σημαντικά του ματς, το γεγονός ότι αγωνίστηκε κανονικά και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ παρά το γεγονός πως πριν λίγες ημέρες εξέφρασε την πρόθεση του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Τα δεκάλεπτα: 12-12, 25-27, 39-44, 59-56

ΑΡΗΣ (Γιαννάκης): Φλιώνης, Βον 6, Πουλιανίτης, Χρηστίδης, Μούρτος, Αθηναίου 9 (1), Μόραντ 2, Βασιλόπουλος 15 (3), Πέτγουεϊ 5, Γουίβερ 4, Μπένσον, Μπελ 16 (4).

ΑΒΕΛΙΝΟ (Σακριπάντι): Ζερίνι 5 (1), Γουέλς 6 (1), Όρτνερ 4, Λονέν 4, Σκραμπ, Φιλιόι 5 (1), Ντερκολέ, Ριτς 16, Ντιαγιέ 16.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ