To Πολεμικό Ναυτικό προσκαλεί μαθητές να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία κατάδυσης υποβρυχίου εν πλω [βίντεο] - iefimerida.gr

To Πολεμικό Ναυτικό προσκαλεί μαθητές να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία κατάδυσης υποβρυχίου εν πλω [βίντεο]

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη μοναδική εμπειρία της κατάδυσης εν πλω με το πλέον σύγχρονο συμβατικό υποβρύχιο -τύπου 214- δίνει το Πολεμικό Ναυτικό, με πρόσκλησή του προς τους μαθητές της Γ Λυκείου να δηλώσουν συμμετοχή.

Η πρόσκληση να επιβιβαστούν μαθητές σε υποβρύχιο, εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον προστάτη του πολεμικού ναυτικού, 'Αγιο Νικόλαο.

Η κλήρωση για την επιλογή των «τυχερών» μαθητών και μαθητριών, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, κατά τη διάρκεια συναυλίας που διοργανώνει το πολεμικό ναυτικό προς τιμήν των οικογενειών του προσωπικού του. Ο πλους του υποβρυχίου θα πραγματοποιηθεί κατά τη χρονική περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, προκειμένου να μη διαταραχθεί η παρακολούθηση των μαθημάτων.

Περισσότερες πληροφορίες για την αίτηση συμμετοχής ΕΔΩ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ