Συναντήσεις Μητσoτάκη στο Στρασβούργο -Ανέλυσε το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της ΝΔ - iefimerida.gr

Συναντήσεις Μητσoτάκη στο Στρασβούργο -Ανέλυσε το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της ΝΔ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Στρασβούργο βρίσκεται ο πρόεδρος της ΝΔ, όπου το απόγευμα της Τρίτης αναμένεται να μιλήσει στη Συνέλευση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΕΛΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο πλαίσιο των επαφών του, μετά τον Πρόεδρο του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Γκουίντο Ραϊμόντι, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι και τον Επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής ομάδας των Φιλελεύθερων Δημοκρατών, Γκι Φέρχοφσταντ.

Συναντήσεις Μητσoτάκη στο Στρασβούργο -Ανέλυσε το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της ΝΔ | iefimerida.gr 0
Συναντήσεις Μητσoτάκη στο Στρασβούργο -Ανέλυσε το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της ΝΔ | iefimerida.gr 1
Συναντήσεις Μητσoτάκη στο Στρασβούργο -Ανέλυσε το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της ΝΔ | iefimerida.gr 2



Στο επίκεντρο των συζητήσεων με τους κ.κ. Ταγιάνι και Φέρχοφσταντ, βρέθηκε το σύνολο των ζητημάτων που αφορούν τη νέα αρχιτεκτονική της ευρωζώνης.

Οι δύο Ευρωπαίοι αξιωματούχοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις θέσεις του προέδρου της ΝΔ στην πορεία εμβάθυνσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα σε αυτή τη διαδικασία.

Συναντήσεις Μητσoτάκη στο Στρασβούργο -Ανέλυσε το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της ΝΔ | iefimerida.gr 3



Ειδικότερα, με τον κ. Φέρχοφσταντ συζήτησαν την πρόταση του Προέδρου της Γαλλίας, Εμμανουέλ Μακρόν, για τα επόμενα βήματα της ευρωπαϊκής ενοποίησης, την οποία ο Πρόεδρος των Φιλελεύθερων Δημοκρατών στηρίζει με θέρμη.

Συναντήσεις Μητσoτάκη στο Στρασβούργο -Ανέλυσε το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της ΝΔ | iefimerida.gr 4



Σημειώνεται, τέλος, ότι ο κ. Μητσοτάκης ανέλυσε στους δύο ευρωπαίους αξιωματούχους το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων που δρομολογεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζοντας παράλληλα στους συνομιλητές του ότι το πρόγραμμα των διαρθρωτικών αλλαγών της επόμενης Κυβέρνησης θα υπερβαίνει τις μνημονιακές υποχρεώσεις με στόχο να επαναφέρει την Ελλάδα στην πρώτη γραμμή των ευρωπαϊκών εξελίξεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κυριάκος Μητσοτάκης Στρασβούργο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ