Παπαχριστόπουλος: Ο Αδωνις είναι μέτοχος σε τηλεοπτικό σταθμό -Γεωργιάδης στο iefimerida: Δεν καταλαβαίνει απλά λογιστικά - iefimerida.gr

Παπαχριστόπουλος: Ο Αδωνις είναι μέτοχος σε τηλεοπτικό σταθμό -Γεωργιάδης στο iefimerida: Δεν καταλαβαίνει απλά λογιστικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Φωτιά» πήρε η εξεταστική επιτροπή για την υγεία από την καταγγελία του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θανάση Παπαχριστόπουλου ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι μέτοχος σε τηλεοπτικό σταθμό με ποσοστό 49%.

Μάλιστα, ο κ. Παπαχριστόπουλός είπε ότι αυτές οι μετοχές βρίσκονται στην εταιρεία Ελληνική αγωγή που ανήκει στους αδελφούς Γεωργιάδη και ότι το συγκεκριμένο κανάλι επί υπουργίας Γεωργιάδη έπαιρνε διαφήμιση από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Οι βουλευτές της νέας Δημοκρατίας αντέδρασαν έντονα λέγοντας ότι ο κ. Παπαχριστόπουλός λέει ψέματα και ότι πρέπει να αποδείξει τους ισχυρισμούς του ενώ μετά από λίγα λεπτά ο ίδιος ο Αδωνις Γεωργιάδης που έβλεπε από την τηλεόραση την συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργο Γεωργαντά και του ζήτησε να μεταφέρεις την εξεταστική την απόλυτη διάψευση για τους ισχυρισμούς Παπαχριστόπουλου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης η Ελληνική αγωγή είχε μετοχές ποσοστού 49% σε μια άλλη εταιρεία στην οποία επίσης ήταν μέτοχος και ο βασικός μέτοχος του καναλιού Blue Sky.

Επίσης ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι όταν ο τηλεοπτικός σταθμός πήρε διαφήμιση από το ΚΕΕΛΠΝΟ ο ίδιος δεν ήταν υπουργός υγείας και δεν είχε καμία σχέση με αυτό.

Αδωνις στο iefimerida: Δεν καταλαβαίνει ούτε απλά λογιστικά

Σε επικοινωνία που είχε το iefimerida.gr με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Γεωργιάδης απάντησε στις καταγγελίες Παπαχριστόπουλου:

«Ο κ. Θανάσης Παπάχριστόπουλος εάν πράγματι εννοεί ότι εγώ υπήρξα μέτοχος τηλεοπτικού σταθμού προφανώς δεν έχει καταλάβει ούτε τα απλά λογιστικά. Η στοχοποίηση μου η οποία απεδείχθη σήμερα από την κατάθεση της κ. Θεοφιλάτου για τις πιέσεις που δεχόταν από τον Παύλο Πολάκη να ψευδομαρτυρήσει θα αποδειχθεί περίτρανα όταν καταθέσω στην επιτροπή και για το ΚΕΕΛΠΝΟ όπως έγινε και για το Ερρίκος Ντινάν. Ανυπομονώ»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ