Προς... φυλακή ο θείος της Κέιτ Μίντλετον -Γρονθοκόπησε τη γυναίκα του, την άφησε αναίσθητη [εικόνες] - iefimerida.gr

Προς... φυλακή ο θείος της Κέιτ Μίντλετον -Γρονθοκόπησε τη γυναίκα του, την άφησε αναίσθητη [εικόνες]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο μπελά βρήκε η Κέιτ Μίντλετον, καθώς εδώ και λίγες ώρες έχει σκάσει σαν βόμβα στα βρετανικά μέσα, η είδηση ότι ο θείος της επιτέθηκε στην σύζυγό του, χτυπώντας την και κλωτσώντας την αλύπητα.

Συγκεκριμένα, ο Γκάρι Γκόλντσμιθ, θείος της Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο και παραδέχτηκε ότι επιτέθηκε στην σύζυγό του, λέγοντας όμως πως απλά της έδωσε μερικές σφαλιάρες.

Προς... φυλακή ο θείος της Κέιτ Μίντλετον -Γρονθοκόπησε τη γυναίκα του, την άφησε αναίσθητη [εικόνες] | iefimerida.gr 0

O Γκάρι Γκόλντσμιθ

Ωστόσο ο ταξιτζής που τους έφερε σπίτι περιέγραψε αλλιώς τα πράγματα στο δικαστήριο. Η επίθεση συνέβη όταν το ζευγάρι γύριζε σπίτι του μετά από μία φιλανθρωπική δημοπρασία. Ο Γκάρι ήταν τύφλα στο μεθύσι και ενώ ο καβγάς τους είχε αρχίσει από το ταξί, ο οδηγός ανέφερε πως μόλις έφτασαν στην εξώπορτα, ο Γκάρι άρχισε να την χτυπά ανελέητα στο πρόσωπο με ένα γάντζο, με αποτέλεσμα εκείνη να σωριαστεί στο πάτωμα.

Στη συνέχεια ο Γκάρι άρχισε να την κλωτσά στο πάτωμα, με την γυναίκα του να έχει κλειστά τα μάτια της και να μην αντιδρά για 15 δευτερόλεπτα.

Προς... φυλακή ο θείος της Κέιτ Μίντλετον -Γρονθοκόπησε τη γυναίκα του, την άφησε αναίσθητη [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Όταν άνοιξε τα μάτια της, η ίδια είπε στον ταξιτζή να ειδοποιήσει αμέσως την αστυνομία.

Ο θείος της Κέιτ Μίντλετον αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 6 μήνες, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η απόφαση του δικαστηρίου.

Να σημειωθεί πως ο Γκόλντσμιθ είναι ο μικρότερος αδελφός της μητέρας της Κέιτ, είναι επιχειρηματίας και η περιουσία του εκτιμάται στα 30 εκατ. δολάρια.

Προς... φυλακή ο θείος της Κέιτ Μίντλετον -Γρονθοκόπησε τη γυναίκα του, την άφησε αναίσθητη [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Τζούλι- Αν Γκολντσμιθ

Πάντως ο ίδιος είχε κάνει αίσθηση στα μέσα, καθώς στον γάμο της Πίπα Μίντλετον είχε πάει μόνο στην τελετή, διότι δεν είχε προσκληθεί στο πάρτι, αποδεικνύοντας πως δεν έχει την καλύτερη σχέση με τις ανιψιές του.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μίντλετον θείος επίθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ