Με τον πρόεδρο του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων συναντήθηκε ο Μητσοτάκης - iefimerida.gr

Με τον πρόεδρο του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων συναντήθηκε ο Μητσοτάκης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI /ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον Πρόεδρο του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Guido Raimondi, συναντήθηκε σήμερα στο Στρασβούργο ο πρόεδρος της ΝΔ.

Κατά την διάρκεια της συνάντησής τους, ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την εκτίμηση του για τη συμβολή του Δικαστηρίου στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Από την πλευρά του, ο κ. Raimondi τον ενημέρωσε για το έργο του Δικαστηρίου.

Συζητήθηκαν ακόμη πιθανοί τρόποι με τους οποίους θα μπορούσε να υπάρξει στενότερη συνεργασία μεταξύ του Ελληνικού δικαστικού συστήματος και του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Επίσης, έγινε αναφορά σε υποθέσεις του Δικαστηρίου που αφορούν την Ελλάδα, ενώ έμφαση δόθηκε στην καθυστέρηση της απονομής δικαιοσύνης στη χώρα μας, με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να εκφράζει την αποφασιστικότητά του για την αντιμετώπιση αυτού του χρόνιου προβλήματος.

Σήμερα στις 19:00, ο κ. Μήτσοταης θα μιλήσει στη Συνέλευση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (Ε.Λ.Κ.) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ