Η Σερένα Γουίλιαμς επανήλθε -Δύο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, με μίνι [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Σερένα Γουίλιαμς επανήλθε -Δύο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, με μίνι [εικόνες]

Η πρωταθλήτρια του τένις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γέννησε την πρώτη της κόρη Αλέξις Ολυμπία στις αρχές Σεπτεμβρίου και χθες το βράδυ η Σερένα Γουίλιαμς έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση αποκαλύπτοντας ένα αξιοζήλευτο κορμί φορώντας ένα κομψό φόρεμα.

Η 36χρονη τενίστρια εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί για τα Βραβεία Glamour Women Of The Year στο Μπρούκλιν.

Το αμάνικο φόρεμά της είχε λαμπερά χρυσά floral μοτίβα που περιστρέφονταν γύρω από τους μηρούς της και πάνω από τους ώμους, συνδυάζοντας το μοναδικά με τα σκουλαρίκια της.

Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν απλό αλλά σικ κότσο, δεμένος με ένα χρυσό λαστιχάκι.

Η Σερένα Γουίλιαμς επανήλθε -Δύο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, με μίνι [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η Σερένα, που έκανε ρεκόρ Grand Slam, κερδίζοντας την αδερφή της και συνάδερφό της Βένους στο Australia Open τον Ιανουάριο, ολοκλήρωσε το λουκ με μαύρες γόβες.

Η πρωταθλήτρια τένις και ο συνιδρυτής του Snapchat, Αλέξις Οχάνια, αρραβωνιάστηκαν πέρυσι και η Σερένα έφερε στον κόσμο την Αλέξις Ολυμπία την 1η Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το περιοδικό People.

Η Γουίλιαμς ξέσπασε το Σάββατο μέσω twitter, γράφοντας: «Αγαπώ τον Αλέξις, αλλά αν αγοράσει άλλο ένα ρούχο ή ένα παιχνίδι για την Ολυμπία, θα εκραγώ».

I do love Alexis Sr. @alexisohanian but if he buys one more outfit or toy for Olympia @OlympiaOhanian I'm going to explode

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ