Αλλάζει τα δεδομένα στην ΑΕΚ ο σοβαρός τραυματισμός του Γιόχανσον - iefimerida.gr

Αλλάζει τα δεδομένα στην ΑΕΚ ο σοβαρός τραυματισμός του Γιόχανσον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς τον Γιάκομπ Γιόχανσον θα αναγκαστεί να πορευθεί η ΑΕΚ μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Σε μια ακριβή επανάληψη του σοβαρού τραυματισμού του Πέτρου Μάνταλου, και ο διεθνής Σουηδός μέσος, που με το γκολ του κατά της Ιταλίας έστειλε την ομάδα του στο Μουντιάλ, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού επίσης στο αριστερό γόνατο, όπως και ο Μάνταλος.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία 6 μηνών από την αγωνιστική δράση, κάτι που σημαίνει ότι ο Γιόχανσον πιθανότατα δεν θα προλάβει να είναι απολύτως έτοιμος για τα ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αν και πολλοί θεωρούν δεδομένο ότι τελικά θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της εθνικής Σουηδίας, έστω και τραυματίας.

Το κακό έγινε στο χθεσινό ματς της Σουηδίας με την Ιταλία στο «Σαν Σίρο», στη ρεβάνς του 1-0 με το οποίο είχαν κερδίσει οι «Βίκινγκς» με γκολ του Γιόχανσον στο πρώτο παιχνίδι.

Και έγινε ακριβώς όπως και με τον Πέτρο Μάνταλο! Σε μια ανύποπτη φάση στο κέντρο του γηπέδου, μόλις στο 17ο λεπτό, ο Γιόχανσον έκανε κίνηση με το σώμα του από αριστερά προς τα δεξιά, όμως το αριστερό του γόνατο «κόλλησε» στο χορτάρι και έπεσε σφαδάζοντας κάτω.

Άπαντες κατάλαβαν ότι πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό, με τον άσο της ΑΕΚ να αποχωρεί από το γήπεδο με φορεία, κλαίγοντας. Η διάγνωση ήρθε λίγη ώρα αργότερα, επιβεβαιώνοντας τους φόβους. Ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο...

Οι Σκανδιναβοί επικοινώνησαν με τους ανθρώπους της ΑΕΚ αργά χθες το βράδυ και ενημέρωσαν για τον σοβαρό τραυματισμό του Γιόχανσον. Του τοποθέτησαν νάρθηκα, πατερίτσες και ο παίκτης επιστρέφει σήμερα στην Αθήνα για να εξεταστεί και από το επιτελείο της Ενωσης.

Πλέον, είναι δεδομένο στην ΑΕΚ πως Σιμόες και Γαλανόπουλος θα επωμιστούν το μεγαλύτερο βάρος τις προσεχείς εβδομάδες, με τον Κονέ να μπαίνει σταδιακά στην εξίσωση, ενώ είναι ειλημμένη η απόφαση για απόκτηση παίκτη στη θέση που αγωνίζεται ο διεθνής Σουηδός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ