Με αυτό το μικρό κόλπο θα κάνεις οικονομία στο καλοριφέρ - iefimerida.gr

Με αυτό το μικρό κόλπο θα κάνεις οικονομία στο καλοριφέρ

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσο φεύγει ο Νοέμβριος, τόσο το κρύο γίνεται όλο και πιο έντονο. Και είναι απόλυτα φυσιολογικά να αρχίζεις να ανησυχείς για την τσέπη σου και το πόσο θα σου κοστίσει για άλλη μια χρονιά η θέρμανση του σπιτιού σου.

Με τα πρώτα κρύα κάθε χρόνο μπαίνει το θέμα του κόστους της θέρμανσης. Οσο κι αν προσπαθούμε να αποφύγουμε τη χρήση του πετρελαίου που έχει φτάσει στα ύψη, κάποια στιγμή είναι αδύνατο να μην ανάψουμε τα καλοριφέρ.

Μάλιστα, με το επίδομα θέρμανσης να είναι και φέτος «κουτσουρεμένο» κατά 50%, απ΄ ότι φαίνεται βαρύ θα είναι και φέτος το κόστος για τα νοικοκυριά, καθώς εκτιμάται ότι η τιμή του πετρελαίου θα διαμορφωθείμια ανάσα από το 1 ευρώ.

Και επειδή η θέρμανση και το κόστος της αποτελεί τουλάχιστον για πέντε μήνες τον χρόνο σημαντικό μέρος του οικογενειακού προϋπολογισμού, όποιες λύσεις και τρικ μπορούν να το μειώσουν είναι σημαντικά για κάθε νοικοκυριό.

Διάβασε ποιο είναι το μικρό κόλπο για να κάνεις οικονομία στο καλοριφέρ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καλοριφερ θέρμανση Οικονομία κόλπο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ