«Μάχη» με τον καρκίνο δίνει ο Λίαμ Μίλερ - iefimerida.gr

«Μάχη» με τον καρκίνο δίνει ο Λίαμ Μίλερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο πρώην άσος των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σέλτικ, Λίαμ Μίλερ.

Ο 36χρονος Ιρλανδός, όπως μεταδόθηκε από τα βρετανικά ΜΜΕ, πάσχει από καρκίνο και επιστρέφει από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, όπου υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία. Ο Μίλερ, ο οποίος χρίστηκε 21 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του μεταξύ 2004 και 2009, ξεκίνησε την καριέρα του στη Σέλτικ και στη συνέχεια «μετακόμισε» στο «Ολντ Τράφορντ».

«Ελπίζω να το ξεπεράσει και να επιστρέψει υγιής» πόσταρε στο διαδίκτυο ο πρώην συμπαίκτης του στους «καθολικούς», Τζον Χάρτσον. «Προφανώς όλες μας οι σκέψεις βρίσκονται σε αυτόν και στην οικογένειά του», σχολίασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός του ΕΪΡΕ, Μάρτιν Ο΄Νιλ.

Ο πρώην αρχηγός των Αστον Βίλα και Σέλτικ, Στίλιαν Πετρόφ, ο οποίος αναρρώνει από λευχαιμία, είπε: «Λυπάμαι για τα άσχημα νέα που άκουσα για τον παλιό μου συμπαίκτη, Λίαμ Μίλερ. Μείνει δυνατός φίλε και θυμήσου ότι μερικοί από εμάς τον νίκησαν (σ.σ. καρκίνο). Θα το κάνεις κι εσύ φίλε μου. Οι σκέψεις μου είναι σε σένα».

Στο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter η Σέλτικ, αναρτήθηκε το ακόλουθο σχόλιο: «Οι σκέψεις και οι προσευχές όλων στο σύλλογο είναι μαζί με τον Λίαμ Μίλερ και στην οικογένειά του», ενώ ανάλογο ήταν και το ποστάρισμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Οι προσευχές και οι σκέψεις όλων στο σύλλογο είναι μαζί με τον Λίαμ Μίλερ και τους οικείους του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ