Γεννηματά για το μέρισμα: Ο Τσίπρας προσπαθεί με αντίδωρα να κοροϊδέψει ξανά - iefimerida.gr

Γεννηματά για το μέρισμα: Ο Τσίπρας προσπαθεί με αντίδωρα να κοροϊδέψει ξανά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως «αντίδωρα από τα λάφυρα της σκληρής φορολογίας » χαρακτήρισε η Φώφη Γεννηματά, το μέρισμα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός.

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, προειδοποίησε τον πρωθυπουργό μάλιστα ότι «ματαιοπονεί αν νομίζει ότι με τα αντίδωρα από τα λάφυρα της σκληρής φορολογίας, θα κοροϊδέψει τον Ελληνικό λαό».

Η Φώφη Γεννηματά, κατηγόρησε μάλιστα τον πρωθυπουργό ότι «δεν δίστασε μάλιστα να εμφανίσει ως δήθεν μέρισμα, τις οφειλές του κράτους στους συνταξιούχους, για τις οποίες υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις, όσο και τις χρηματοδοτικές ανάσες στην ΔΕΗ που χρεοκόπησε η πολιτική τους».

Για να καταλήξει: «Οι πολίτες τον έχουν καταλάβει και του γυρίζουν την πλάτη. Συσπειρώνονται στην Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη και θα τον καταδικάσουν με την ψήφο τους στις εκλογές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ