ΑΕΚ: Απολογία Βράνιες, φευγάτος ο Τρίστασον - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Απολογία Βράνιες, φευγάτος ο Τρίστασον

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις προπονήσεις με τον Ογκνιέν Βράνιες να απολογείται στα Σπάτα.

Ο Βόσνιος στόπερ είχε άσχημη συμπεριφορά απέναντι στον Μανόλο Χιμένεθ στο φιλικό της περασμένης Πέμπτης με την Τσουκαρίτσκι και υπήρχε ζήτημα τιμωρίας του. Τελικά ο Βράνιες σήμερα απολογήθηκε στον προπονητή του και ζήτησε συγγνώμη, όπως και από τους συμπαίκτες του καθώς το τελευταίο διάστημα είχε επαναλάβει άσχημη συμπεριφορά και γενικότερα και εντός της ομάδας έχει «εκρηκτικό» χαρακτήρα.

Πλέον για τη διοίκηση και τον Χιμένεθ το θέμα με το νέο παράπτωμα Βράνιες κλείνει, αρκεί να μην το επαναλάβει.

Την ίδια ώρα, ο Αρνορ Τρίστασον δείχνει... φευγάτος από την ΑΕΚ μιας και δεν παίζει και επίσης δεν θέλει να χάσει το Μουντιάλ με την Εθνική Ισλανδίας. «Η θέση μου δεν είναι καλή και περιμένω τον Ιανουάριο. Ό,τι και αν κάνω, δεν είναι αρκετό. Είχα ένα πολύ καλό παιχνίδι και μου έδωσαν συγχαρητήρια από όλο το σταφ, όμως στο επόμενο ήμουν εκτός αποστολής. Πρέπει να βρω κάτι καινούργιο. Γνωρίζουν πως σκέφτομαι, γνωρίζουν επίσης ότι είμαι στην Εθνική (σ.σ. εν όψει Μουντιάλ). Χρειάζομαι να παίζω και εφόσον ο προπονητής δε με βάζει, θα πρέπει να σκεφτώ», ήταν τα λόγια του Τρίστασον στην «fotbolti», με τα οποία δείχνει πως μετρά αντίστροφα με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βρανιες αεκ απολογία Χιμένεθ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ