Τηλεφωνική επικοινωνία Γεννηματά-Ανδρουλάκη 24 ώρες μετά τις εκλογές - iefimerida.gr

Τηλεφωνική επικοινωνία Γεννηματά-Ανδρουλάκη 24 ώρες μετά τις εκλογές

Φωτογραφία αρχείου: Intimenews/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχεδόν 24 ώρες μετά επικοινώνησαν οι δύο «μονομάχοι» στις εκλογές του β’ γύρου για την Κεντροαριστερά, Φώφη Γεννηματά και Νίκος Ανδρουλάκης. Επίδικο αντικείμενο το θέμα του ντιμπέιτ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τηλεφώνημα μεταξύ των δύο νικητών του α’ γύρου έγινε περίπου στις 18:30. Γεννηματά και Ανδρουλάκης αντάλλαξαν ευχές για «καλό αγώνα». Τόνισαν δε την ανάγκη της ενότητας της παράταξης και της μαζικής συμμετοχής και στον β’ γύρο, προκειμένου να επισφραγιστεί το κλίμα ανάτασης στην Κεντροαριστερά.

Στον «αέρα» ακόμη το debate

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έκλεισε, ωστόσο, το ντιμπέιτ μεταξύ των δύο διεκδικητών της ηγεσίας του νέου φορέα. Ως γνωστόν, στην επιτροπή Αλιβιζάτου οι εκπρόσωποι των υποψηφίων είχαν συμφωνήσει ότι θα υπάρξει μια τηλεμαχία ανάμεσα στους μονομάχους του β’ γύρου. Ωστόσο, κατά πληροφορίες του iefimerida.gr ο Νίκος Αλιβιζάτος διεμήνυσε ότι δεν θέλει να αναλάβει την ευθύνη διεξαγωγής του εν λόγω ντιμπέιτ. Ετσι, παραμένει σε εκκρεμότητα. Από την Χ. Τρικούπη διαμηνύουν ότι «επί της αρχής είμαστε θετικοί» ωστόσο σημειώνουν ότι πρέπει να τεθούν κάποιοι κανόνες για να μην εξελιχθεί σε αντιπαράθεση - πολλώ μάλλον που η τηλεμαχία αυτή δεν θα φέρει την «σφραγίδα» της επιτροπής Αλιβιζάτου. Εφόσον συμφωνηθούν οι κανόνες και διεξαχθεί τελικά πιθανολογείται ότι θα γίνει την Πέμπτη από την ΕΡΤ.

Από το στρατόπεδο Ανδρουλάκη διαμηνύουν ότι επιδιώκουν μια τηλεοπτική «αναμέτρηση» και ευελπιστούν να κλείσει οριστικά αύριο Τρίτη το θέμα, ώστε να προσδιοριστεί για Τετάρτη ή Πέμπτη.

Την Τρίτη, στις 18:30 η Φώφη Γεννηματά θα συναντηθεί στη Χ. Τρικούπη με τον Γιώργο Καμίνη, ο οποίος ήρθε τρίτος στις εκλογές. Η πρωτοβουλία για την επικοινωνία ανήκε στην πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες και ο Νίκος Ανδρουλάκης θα έχει συναντήσεις με τους Στ. Θεοδωράκη, Γ. Καμίνη και Γ. Μανιάτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ