Διπλή βράβευση του Σ.Κ.Ε.Π. στο Φόρουμ Καινοτομίας Mazinnov2: «Η Ελλάδα του Αύριο» - iefimerida.gr

Διπλή βράβευση του Σ.Κ.Ε.Π. στο Φόρουμ Καινοτομίας Mazinnov2: «Η Ελλάδα του Αύριο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 10 και 11 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη, το 2o Ελληνογαλλικό Φόρουμ Καινοτομίας «Mazinnov 2», με πρωτοβουλία της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Ελλάδα και του Γάλλου Πρέσβη κου Christophe Chantepy.

Πρόκειται για ένα Ελληνογαλλικό Δίκτυο Καινοτομίας που έδωσε την ευκαιρία στο κοινό να συναντήσει Έλληνες και Γάλλους καινοτόμους (σε τομείς όπως περιβάλλον, τουρισμός, ενέργεια, τεχνολογία, υγεία κλπ) και να συμμετάσχει στα προγράμματα του Mazinnov2.

Διπλή βράβευση του Σ.Κ.Ε.Π. στο Φόρουμ Καινοτομίας Mazinnov2: «Η Ελλάδα του Αύριο» | iefimerida.gr 0

Στην σειρά ομιλιών με θέμα "Φανταστείτε την Ελλάδα του Αύριο", ο Σ.Κ.Ε.Π. μοιράστηκε το όραμά του για μια κοινωνία όπου κανείς δεν περισσεύει, κανείς δεν βρίσκεται «εκτός», αντίθετα όλοι ανεξαιρέτως αισθάνονται αποδεκτοί και χρήσιμοι.

Παρουσιάζοντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εξοικείωσης με την Αναπηρία στα σχολεία "Μαθαίνω να βλέπω τον άνθρωπο", ο Σ.Κ.Ε.Π. απέσπασε το βραβείο της κατηγορίας του και το Μεγάλο Βραβείο της Κριτικής Επιτροπής.

Διπλή βράβευση του Σ.Κ.Ε.Π. στο Φόρουμ Καινοτομίας Mazinnov2: «Η Ελλάδα του Αύριο» | iefimerida.gr 1

Ο Γάλλος πρέσβης κος Christophe Chantepy, η ιδρύτρια και πρόεδρος του Σ.Κ.Ε.Π. κα Αθηνά Κρητικού και δύο από τους εμψυχωτές του Σωματείου Βαγγέλης Αυγουλάς και Κωνσταντίνος Σαμαράς.

Η κριτική επιτροπή αποτελείτο από: την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, την αντιδήμαρχο Αθηναίων σε θέματα καινοτομίας Αμαλία Ζέπου, τον διευθυντή της εφημερίδας "Καθημερινή" Αλέξη Παπαχελά, τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Ζολώτα Γιώργο Παπαλέξη, τον σύμβουλο στρατηγικής του Ολυμπιακού Christian Karembeu, τον ιδρυτή του KissKissBankBank Adrien Aumont και τον Δημήτρη Σιασσιαρίδη ιδρυτή του Yummy Pop.

Διπλή βράβευση του Σ.Κ.Ε.Π. στο Φόρουμ Καινοτομίας Mazinnov2: «Η Ελλάδα του Αύριο» | iefimerida.gr 2

Το βραβείο "Κουκουβάγια Mazinnov" δημιουργήθηκε και προσφέρθηκε στους νικητές από τον οίκο ZOLOTAS.

Το έργο του Σ.Κ.Ε.Π. στηρίζεται σε δωρεές και χορηγίες που προσφέρουν εταιρείες, οργανισμοί, ιδιώτες και μέλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ