Αυτά είναι τα αξεσουάρ που χρειάζεσαι τον φετινό χειμώνα - iefimerida.gr

Αυτά είναι τα αξεσουάρ που χρειάζεσαι τον φετινό χειμώνα

Mango
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το παιχνίδι του στιλ συχνά κρίνεται στις λεπτομέρειες. Αυτό σημαίνει ότι η δύναμη του accessorising είναι ανυπέρβλητη και πως αρκούν τα αξεσουάρ από μόνα τους για να αναδείξουν και να απογειώσουν ένα look.

Απαραίτητα σε κάθε γυναίκα είτε για την πρακτική τους εφαρμογή – ένα σκουφάκι κι ένα ζεστό κασκόλ είναι τα απαραίτητα όπλα ενάντια στο κρύο- αλλά και την αισθητική τους – η τελευταία πινελιά σε ένα σύνολο, που μπορεί να δώσει χαρακτήρα και άποψη. Έχετε σκεφτεί πόσα διαφορετικά outfit και στυλ μπορείτε να δημιουργήσετε κάθε μέρα απλά αλλάζοντας, τσάντα-παπούτσια-αξεσουάρ; Είναι ίσως η απάντηση στο πρόβλημα του να μην ξέρεις τι να φορέσεις πάλι σήμερα, όταν τα έχεις φορέσει όλα ξανά και ξανά και θες κάτι διαφορετικό, χωρίς όμως να κάνεις πάλι έξοδα και να βγεις εκτός προϋπολογισμού. Ο πειραματισμός και η φαντασία είναι άλλωστε το πραγματικό μυστικό των γυναικών με απαράμιλλο στυλ ανά τον κόσμο, αυτό που τις καθιέρωσε και τους χάρισε μια θέση στην καρδιά και το instagram feed μας, ώστε να μπορούμε να τις παρατηρούμε και να τις θαυμάζουμε.

Φέτος το χειμώνα τα αξεσουάρ έρχονται ξανά στο προσκήνιο μιας και το κρύο είναι η τέλεια δικαιολογία για να φορέσουμε πολλά μαζί.

Διαβάστε ποια είναι τα αξεσουάρ που θα φορεθούν περισσότερο αυτήν την σεζόν στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αξεσουάρ χειμώνας accessories trends
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ