Η viral χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που φέρνει το παραμύθι της Σταχτοπούτας στο σήμερα - iefimerida.gr

Η viral χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που φέρνει το παραμύθι της Σταχτοπούτας στο σήμερα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι προκύπτει αν βάλεις στην ίδια εξίσωση τη μαγεία των Χριστουγέννων με αρκετές δόσεις αγάπης; Μια (κυριολεκτικά) φανταστική, αλλά υπέροχη ιστορία.

Πασπαλισμένες με τη χρυσόσκονη των γιορτών, τον ήχο από τα καμπανάκια, τα «ζεστά» χρώματα από τα φωτάκια -ας το παραδεχτούμε- οι χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις είναι πάντα λιγό πιο παραμυθένιες, πιο ρομαντικές, πιο μαγικές.

Φέτος, τα Debenhams (ένα βρετανικό πολυκατάστημα) δεν έφτιαξαν απλώς μια γιορτινή διαφήμιση, αλλά ΤΗ διαφήμιση. Αυτή που μπορείς να βλέπεις ξανά και ξανά, γέρνοντας ελαφρά το κεφάλι, παίρνοντας βλέμμα κουταβιού και αναφωνώντας γλυκουλινίστικα «ωωωω».

Βασικά πρόκειται για ένα σύγχρονο παραμύθι που συνδυάζει την παράδοση των παλιών, καλών πριγκιπικών παραμυθιών με την ταχύτητα και τεχνολογία της σημερινής εποχής. Είναι η σύγχρονη απόδοση του παραμυθιού της Σταχτοπούτας.

Και ενώ το ξέρεις πως η ιστορία που βλέπεις δεν έχει ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα (παρόλο που έχει κάνει φιλότιμη προσπάθεια να εντάξει σύγχρονα στοιχεία στο story της), ότι προωθεί μη ρεαλιστικά πρότυπα, ότι δημιουργεί προσδοκίες που μετά (μάλλον) θα ματαιωθούν, είναι μια διαφήμιση που σου γλυκαίνει την καρδιά.

Δες τη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που έχει γίνει viral στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ