Η Γκαλ Γκαντότ ζητά την αποχώρηση του Μπρετ Ράτνερ για να ξαναβάλει τη στολή της Wonder Woman - iefimerida.gr

Η Γκαλ Γκαντότ ζητά την αποχώρηση του Μπρετ Ράτνερ για να ξαναβάλει τη στολή της Wonder Woman

H ισραηλινής καταγωγής ηθοποιός Γκαλ Γκαντότ (Φωτογραφία: ΑΡ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατηγορηματικά απέκλεισε η πρωταγωνίστρια της Wonder Woman το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο sequel της υπερπαραγωγής αν δεν αποχωρήσει ο παραγωγός Μπρετ Ράτνερ, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση από συναδέλφους της.

H Γκαλ Γκαντότ δεν επιθυμεί να επωφελείται από τη δουλειά της ο γνωστός παραγωγός και σκηνοθέτης μεταξύ άλλων του «Αλεξίσφαιροι Ντετέκτιβ», αναφέρει η Page Six.

Η Γκαλ Γκαντότ ζητά την αποχώρηση του Μπρετ Ράτνερ για να ξαναβάλει τη στολή της Wonder Woman  | iefimerida.gr 0

Ο παραγωγός Μπρετ Ράτνερ, που αντιμετωπίζει σειρά καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος ηθοποιών του Χόλιγουντ

Η εταιρεία του Ράτνερ, RatPac-Dune Entertainment είχε συνδράμει στην παραγωγή της Wonder Woman στο πλαίσιο συμφωνίας συγχρηματοδότησης με τη Warner Bros. Η τελευταία, ωστόσο, διέκοψε προ ημερών της σχέσεις της με τον 48χρονο παραγωγό μετά τις εις βάρος του καταγγελίες μεταξύ άλλων από τις ηθοποιούς Νατάσα Χένστριτζ -η οποία είπε ότι την ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ- και Ολίβια Μουν, η οποία αποκάλυψε ότι, κατά την επίσκεψή της, το 2004, στο σετ της ταινίας του Ράτνερ, «After the Sunset», ο σκηνοθέτης αυνανίστηκε μπροστά της!

Η Γκαλ Γκαντότ ζητά την αποχώρηση του Μπρετ Ράτνερ για να ξαναβάλει τη στολή της Wonder Woman  | iefimerida.gr 1
Η Γκαλ Γκαντότ ζητά την αποχώρηση του Μπρετ Ράτνερ για να ξαναβάλει τη στολή της Wonder Woman  | iefimerida.gr 2

Η Νατάσα Χένστριτζ (πάνω) και η Ολίβια Μουν (κάτω) είναι δύο από τις ηθοποιούς που καταγγέλλουν τον Μπρετ Ράτνερ για σεξουαλική παρενόχληση

Την περασμένη εβδομάδα η πρωταγωνίστρια του Juno, Έλεν Πέιτζ αποκάλυψε ότι στην πρώτη γνωριμία της με με το καστ και το συνεργείο, πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας Χ-Men: The Last Stand, ο Ράτνερ είπε σε μια άλλη γυναίκα που στεκόταν δίπλα της ότι θα πρέπει να κάνει σεξ μαζί της για επιβεβαιώσει ότι είναι ομοφυλόφιλη.

Η Γκαλ Γκαντότ ζητά την αποχώρηση του Μπρετ Ράτνερ για να ξαναβάλει τη στολή της Wonder Woman  | iefimerida.gr 3

Η ηθοποιός Έλεν Πέιτζ

Η 30χρονη σήμερα Πέιτζ ήταν 18 ετών όταν συνέβη το περιστατικό και δεν είχε αποκαλύψει δημοσίως το σεξουαλικό της προσανατολισμό.

Η Γκαλ Γκαντότ καταδίκασε με τον πιο σαφή τρόπο τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις καθώς συνεχίζουν να βγαίνουν τα... άπλυτα του Χόλυγουντ στη φόρα.

Η Γκαλ Γκαντότ ζητά την αποχώρηση του Μπρετ Ράτνερ για να ξαναβάλει τη στολή της Wonder Woman  | iefimerida.gr 4
Η Γκαλ Γκαντότ ζητά την αποχώρηση του Μπρετ Ράτνερ για να ξαναβάλει τη στολή της Wonder Woman  | iefimerida.gr 5

Η Γκαλ Γκαντότ ως Wonder Woman μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της στην ταινία Justice League

«Στέκομαι στο πλευρό όλων των θαρραλέων γυναικών που αντιμετωπίζουν τους φόβους και βγαίνουν να μιλήσουν. Είμαστε μαζί. Είμαστε όλες όλες ενωμένες αυτή την εποχή της αλλαγής», έγραψε στο λογαριασμό της στο Instagram.

Πηγή από το περιβάλλον της δήλωσε στη σκανδαλοθηρική Page Six: «[Η Γκαλ] είναι σκληρή και δεν υποχωρεί αναφορικά με τις αξίες της. Γνωρίζει επίσης ότι ο καλύτερος τρόπος για να πλήξει ανθρώπους σαν τον Μπρετ Ράτνερ είναι στο πορτοφόλι τους. Γνωρίζει επίσης ότι έχει στο πλευρό της και τη Warner Bros σ’ αυτό το θέμα. Δεν γίνεται να κάνουν μια ταινία γύρω από το δυναμισμό των γυναικών η οποία να συγχρηματοδοτείται από έναν άνδρα που κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά εις βάρος γυναικών.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ