Ο Κορκίδης άλλαξε γνώμη- Τελικά δεν αποχωρεί από πρόεδρος της ΕΣΕΕ - iefimerida.gr

Ο Κορκίδης άλλαξε γνώμη- Τελικά δεν αποχωρεί από πρόεδρος της ΕΣΕΕ

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλαξε γνώμη ο Βασίλης Κορκίδης και τελικά δεν θα αποχωρήσει από την προεδρία της ΕΣΕΕ πριν τη λήξη της θητείας του.

Με επιστολή του ενημέρωσε τα μέλη της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας ότι «κατόπιν ώριμης σκέψης αποφάσισε να εξαντλήσει τη θητεία του.

Την περασμένη Τετάρτη ο κ. Κορκίδης στη συναντήση που είχε με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, είχε ανακοινώσει ότι θα αποχωρήσει από την ΕΣΕΕ νωρίτερα από τη λήξη της θητείας του.

«Mε συγκινούν τα λόγια σας γιατί είναι από τις τελευταίες φορές που σας επισκέπτομαι ως πρόεδρος της ΕΣΕΕ» είχε πει ο κ. Κορκίδης στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, προσθέτοντας ότι «έχω αποφασίσει να αποχωρήσω στην επόμενη Γενική Συνέλευση της ΕΣΕΕ, νωρίτερα από την λήξη της θητείας μου. Θεωρώ ότι οχτώ χρόνια ήταν αρκετά για να προσφέρω αυτά που μπόρεσα να προσφέρω.»

Στην επιστολή που έστειλε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΕΕ επισημαίνει:

«Όπως γνωρίζετε, η επόμενη χρονιά καθορίζεται από τον πιθανό τερματισμό του ελληνικού προγράμματος τον Αύγουστο του 2018 και στο πλαίσιο αυτού αναδεικνύονται και κρίσιμες συζητήσεις όσον αφορά τα χαρακτηριστικά της μεταπρογραμματικής περιόδου.

Ο ρόλος των κοινωνικών εταίρων σε αυτές τις διαδικασίες θα είναι καθοριστικός όπως επίσης και η θέση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας στο υπό διαμόρφωση κοινωνικο-οικονομικό περιβάλλον. Στο πλαίσιο αυτό και μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να εξαντλήσω τη θητεία μου ως προέδρου της ΕΣΕΕ.

Θεωρώ ότι αυτό είναι μία απόφαση ευθύνης τόσο για τους εκλέκτορες που τίμησαν το συνδυασμό του οποίου είμαι επικεφαλής με την ψήφο τους, όσο και για τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες που έχουν βρει στην ΕΣΕΕ έναν υπερασπιστή των συμφερόνων τους.

Οι προκλήσεις είναι πολλές και πολυεπίπεδες και θα τις αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί συλλογικά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κορκίδης ΕΣΕΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ