Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη δήλωση μετά τη διάρρηξη στο σπίτι της [βίντεο] - iefimerida.gr

Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη δήλωση μετά τη διάρρηξη στο σπίτι της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη της δήλωση μέσω Instagram έκανε η Δέσποινα Βανδή μετά την εισβολή διαρρηκτών στο σπίτι του Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή.

Οι δράστες μπήκαν στη μονοκατοικία στη Βούλα τη νύχτα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν ήταν κανείς στο σπίτι εκείνη την ώρα.

Οι ληστές έφυγαν με κοσμήματα, η αξία των οποίων εκτιμάται στα 200.000 ευρώ.

Μετά από το σοκ, η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media με το οποίο ευχαρίστησε όλους όσους πήγαν στην παράστασή της το «Mama Mia», καθώς όπως είπε το είχε πολύ ανάγκη. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια έγραψε:

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για απόψε και εγώ προσωπικά ακόμη περισσότερο! Το είχα πολλή ανάγκη αυτό που έγινε σήμερα στο @mammamiagreece! Μου δώσατε δύναμη και χαρά που τη χρειαζόμουν! Έχω μια αρχή στη ζωή μου...Όταν κάνεις κακό σου γυρίζει πάντα πίσω και αντιστοίχως όταν κάνεις καλό αυτό επιστρέφει... Αν αποφασίσουμε λοιπόν κάποια στιγμή να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και μόνο αν αλλάξουμε εμείς θα μπορέσουμε να προσφέρουμε έναν καλύτερο κόσμο τόσο στα παιδιά μας αλλά και στα παιδιά όλου του κόσμου...».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις Νοέ 12, 2017, 10:55πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δέσποινα Βανδή instagram ληστεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ