Θεοδωράκης: Συγχαρητήρια στη Φώφη, ελπίζω να αξιοποιήσει τη συμμετοχή του κόσμου - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: Συγχαρητήρια στη Φώφη, ελπίζω να αξιοποιήσει τη συμμετοχή του κόσμου

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ/ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΧΟΥΛΑΚΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ευχαριστώ» σε όσους τον στήριξαν στη μάχη για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς είπε μέσω δήλωσής του ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού έδωσε συγχαρητήρια στη Φώφη Γεννηματά για την επιτυχίας της, και τόνισε πως ελπίζει «να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου της προοδευτικής παράταξης».

Αναλυτικά η δήλωση του Σταύρου Θεοδωράκη:

Θέλω να συγχαρώ και δημοσίως την κυρία Γεννηματά για την επιτυχία της. Ελπίζω να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου της προοδευτικής παράταξης.

Θέλω να συγχαρώ επίσης τους άλλους συνυποψήφιούς μου για τον αγώνα που έδωσαν. Η συμμετοχή 210.264 πολιτών είναι και δική τους επιτυχία.

Συγχαρητήρια στον καθηγητή Αλιβιζάτο και τους συνεργάτες του καθώς και τους χιλιάδες εθελοντές σε όλη την Ελλάδα που συνέβαλαν στην επιτυχία της διαδικασίας.

Ευχαριστώ τους πολίτες που με στήριξαν και σε αυτή τη μάχη. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αλλά ο αγώνας για να αλλάξουμε τη χώρα συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ