Ισχυρότατος σεισμός 7,3 Ρίχτερ στα σύνορα Ιράν-Ιράκ -Τουλάχιστον 4 νεκροί - iefimerida.gr

Ισχυρότατος σεισμός 7,3 Ρίχτερ στα σύνορα Ιράν-Ιράκ -Τουλάχιστον 4 νεκροί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τουλάχιστον 4 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 50 τραυματίστηκαν στο Ιράκ από τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε σε περιοχή κοντά στα σύνορα με το Ιράν, σύμφωνα με αξιωματούχους.

Οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών επιβεβαίωσαν ότι οι περισσότεροι τραυματίες βρίσκονται στο Νταρμπαντιχάν, σε απόσταση 75 χιλιομέτρων ανατολικά της πόλης Σουλεϊμανίγια, στην ημιαυτόνομη περιοχή του Ιρακινού Κουρδιστάν

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 32 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης Halabja του Ιράκ, περίπου 200 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Βαγδάτης, με το εστιακό βάθος να εκτιμάται στα 34 χιλιόμετρα.

Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή σε αρκετές πόλεις του Ιράν. Όπως μετέδωσε η ιρανική τηλεόραση, τουλάχιστον 8 χωριά υπέστησαν ζημιές, ενώ η ηλεκτροδότηση έχει διακοπεί σε κάποιες περιοχές.

M7.6 #earthquake (#زلزال) strikes 204 km NE of #Baghdad (#Iraq) 15 min ago. Effects reported by witnesses: pic.twitter.com/tUrMJAxI3f

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σεισμός Ιράν-Ιράκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ