Η ομοιότητα αυτής της γυναίκας με τη Lady Gaga έχει τρελάνει τα social media [εικόνες] - iefimerida.gr

Η ομοιότητα αυτής της γυναίκας με τη Lady Gaga έχει τρελάνει τα social media [εικόνες]

ΑP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το να μοιάζεις εκπληκτικά με έναν σταρ μπορεί να σου δώσει δημοσιότητα ή να σε κάνει να χάσεις εντελώς την δική σου ταυτότητα.

Μια Αμερικανίδα μοιάζει εκπληκτικά με την Lady Gaga αλλά δεν ξέρει ακόμα αν αυτό είναι καλό ή κακό για εκείνη.«Αν κάθε φορά που μου έλεγαν ότι μοιάζω στη Lady Gaga, μου έδιναν και ένα δολάριο, τώρα θα ήμουν πλούσια».

H Αmethyst Rose είναι 18 ετών και όποιος την συναντά, της επισημαίνει ότι μοιάζει καταπληκτικά με τη Lady Gaga. Η ίδια δεν το είχε συνειδητοποιήσει. Πλέον σε πολλές αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συγκρίνει η ίδια τον εαυτό της με την popstar. Κάποια από τα σχόλια που δέχεται είναι αστεία, άλλα κάπως ενοχλητικά για εκείνη και μπαίνει σε διαδικασία να τα διαγράψει. Η ίδια «τονίζει» την ομοιότητά της με την τραγουδίστρια υιοθετώντας πολλές φορές το ίδιο μακιγιάζ ή το ίδιο hairstyle.

Δείτε την εκπληκτική ομοιότητα της Amethyst Rose με τη Lady Gaga, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ lady gaga
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ