Μπακογιάννη για πρόταση δυσπιστίας σε Καμμένο: Ολα τα όπλα είναι στο τραπέζι - iefimerida.gr

Μπακογιάννη για πρόταση δυσπιστίας σε Καμμένο: Ολα τα όπλα είναι στο τραπέζι

Η Ντόρα Μπακογιάννη (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από το 2019 «βλέπει» εκλογές η Ντόρα Μπακογιάννη, που ευχήθηκε στην κυβέρνηση να κλείσει καλά την αξιολόγηση, γιατί αυτό είναι καλό για τη χώρα.

Για την υπόθεση Καμμένου, η βουλευτής της ΝΔ απάντησε στο «Ε» ότι δεν ξέρει αν το κόμμα της θα κάνει πρόταση δυσπιστίας, αλλά συμπλήρωσε: «Ολα τα όπλα είναι στο τραπέζι».

Η κ. Μπακογιάννη αναφέρθηκε και στην άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα. «Τα παιδιά που ζητωκραύγαζαν που βγήκε ο Κουφοντίνας δεν είχαν γεννηθεί όταν δολοφονήθηκε ο Παύλος Μπακογιάννης. Τα εγγόνια μου ξέρουν για την δολοφονία του παππού τους. Τα παιδιά μου αγαπούν και δεν μισούν», δήλωσε σχετικά.

Τέλος, σχολιάζοντας την υπόθεση των Paradise Papers, δήλωσε: «Η Μαρέβα Μητσοτάκη ήταν διαχειρίστρια ξένων κεφαλαίων. Δεν υπάρχει θέμα πόθεν έσχες της. Στόχος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Χτυπούν την Μαρέβα για να πληγεί ο αρχηγός της ΝΔ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ