Οι νικητές στα 5 χλμ. και 10χλμ. στον Μαραθώνιο της Αθήνας [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι νικητές στα 5 χλμ. και 10χλμ. στον Μαραθώνιο της Αθήνας [εικόνες]

Πρώτη στα 5 χλμ. η Ρόουζ Τσελίμο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λάμψη παγκοσμίου πρωταθλήματος είχαν φέτος τα 5χλμ. των γυναικών στον Μαραθώνιο της Αθήνας αφού εκεί ήταν για να τρέξει η Ρόουζ Τσελίμο, η νικήτρια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου στο μαραθώνιο.

Τσελίμο και Τάσσης νικητές στα 5χλμ

Πρώτη στα 5 χλμ. η Ρόουζ Τσελίμο με 16.40 που βελτίωσε το ρεκόρ αγώνων, το οποίο ήταν 17.10. Η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και με 17.24, κατέλαβε την δεύτερη θέση και έδειξε πως η προετοιμασία της εξελίσσεται καλά. Εξίσου ενθαρρυντική εμφάνιση πραγματοποίησε και η Ανθή Κυριακοπούλου, που ήταν τρίτη με 17.41.

Οι νικητές στα 5 χλμ. και 10χλμ. στον Μαραθώνιο της Αθήνας [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Ο Γιώργος - Μιχάλης Τάσσης ήταν ο αθλητής που κατάφερε να φτάσει πρώτος στον τερματισμό, σημειώνοντας εξαιρετική επίδοση. Ο αθλητής διένυσε την απόσταση σε 14.51, πολύ κοντά στο 14.49 του Χρήστου Καλλία, που είναι ρεκόρ αγώνων από το 2016. Ο Μάρκος Γκούρλιας ήταν εκείνος που ακολούθησε με 15.19 και ο Γιώργος Μίνος τρίτος με 15.24.


Καλλίας και Πετρουλάκη θριαμβευτές στα 10χλμ.

Οι νικητές στα 5 χλμ. και 10χλμ. στον Μαραθώνιο της Αθήνας [εικόνες]  | iefimerida.gr 1


Την εξαιρετική του κατάσταση έδειξε ο Χρήστος Καλλίας, που παρότι φέτος επέλεξε να αφήσει τα 5χλμ. και να τρέξει στα 10χλμ δεν είχε κανένα πρόβλημα να φτάσει στη νίκη σε 30.50 και να βελτιώσει ένα αρκετά παλιό ρεκόρ αγώνων. Η προηγούμενη επίδοση ανήκε στον Κώστα Πούλιο με 31.06 από το μακρινό 2005. Ο Κύπριος Νίκος Φράγκος ήταν δεύτερος με 31.38 και ο Αχιλλέας Τζενετόπουλος τρίτος με 31.40.

Η Ελευθερία Πετρουλάκη, μετά την περσινή νίκη στα 5χλμ έτρεξε στα 10χλμ και έφτασε πρώτη στον τερματισμό σε 35.58.
Η Ιταλίδα Σάρα Γκαλιμπέρτι ήταν δεύτερη με 36.21. Η Αναστασία Καρακατσάνη, νικήτρια στις πέντε προηγούμενες διοργανώσεις ήταν τρίτη με 36.47.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ