Οι ήρωες του Χόλιγουντ: Το Twitter αποκαλύπτει φιλεύσπλαχνους και ευγενικούς ηθοποιούς - iefimerida.gr

Οι ήρωες του Χόλιγουντ: Το Twitter αποκαλύπτει φιλεύσπλαχνους και ευγενικούς ηθοποιούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αποκαλύψεις για σεξουαλικές παρενοχλήσεις έχουν ταράξει τους κόλπους του Χόλιγουντ αλλά και τους θεατές. Κάθε μέρα βγαίνουν στη φόρα νέες λεπτομέρειες και νέες ιστορίες, Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη ελπίδες, καθώς πολλές είναι οι διασημότητες που δίνουν το καλό παράδειγμα.

Συγκεκριμένα, ένα ελπιδοφόρο tweet ζητούσε μαρτυρίες με θετικές δράσεις που είχαν διάφοροι απλοί άνθρωποι με διασημότητες και μάλιστα, μέσα σε λίγες ώρες έχει γίνει viral.

«Αν κάποιος έχει έναν καλό ισχυρισμό για κάποια διασημότητα, θα ήταν καλό να το ακούσουμε. Αν π.χ. κάποιος διάσημος ηθοποιός χαρίζει όμορφα χριστουγεννιάτικα δώρα», έγραψε ένας χρήστης του Twitter.

Όπως ήταν εύλογο, η ανάρτηση αυτή έχει συγκεντρώσει πάνω από 6.400 σχόλια, με πολλούς να λένε τις δικές τους ιστορίες από τις συναντήσεις τους με διάσημα πρόσωπα.

Οι ήρωες του Χόλιγουντ: Το Twitter αποκαλύπτει φιλεύσπλαχνους και ευγενικούς ηθοποιούς | iefimerida.gr 0

Ντάνι ΝτεΒίτο και Ρία Πέρλμαν

Ο Ντάνι ΝτεΒίτο και η Ρία Πέρλμαν είναι μαζί από το 1982 και είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι.

Ο ΝτεΒίτο είναι γνωστό ότι δίνει πολύ καλά φιλοδωρήματα και οι δυο τους συνηθίζουν να βοηθούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, όπως στην περίπτωση της επίσης ηθοποιού Μάρα Γουίλσον, που έπαιξε μαζί με τον ΝτεΒίτο στην ταινία Ματίλντα.

«Ο Ντάνι ΝτεΒίτο μου έδωσε φιλοδώρημα 120 δολάρια για να παραδώσω δύο κιβώτια κρασί, το ένα εκ των οποίων ένα τετράγωνο μακριά από το σπίτι του» έγραψε ένας χρήστης.

«Ο Ντάνι ντεΒίτο και η Ρία Πέρλμαν με φιλοξένησαν στο σπίτι τους όταν η μαμά μου ήταν στο νοσοκομείο για επέμβαση καρκίνου» έγραψε η ηθοποιός Μάρα Γουίλσον.

Οι ήρωες του Χόλιγουντ: Το Twitter αποκαλύπτει φιλεύσπλαχνους και ευγενικούς ηθοποιούς | iefimerida.gr 1

Βίγκο Μόρτεσεν

Ο αξέχαστος ηθοποιός του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» Βίγκο Μόρτεσεν, μπορεί να ήταν ο πραγματικός βασιλιάς στις ταινίες, αλλά φαίνεται πως ήταν ιδιαίτερα φιλεύσπλαχνος με όσους εργάζονταν πίσω από τις κάμερες.

«Όταν ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της τριλογίας, και τα άλογα που χρησιμοποιήθηκαν δημοπρατήθηκαν, ο Βίγκο αγόρασε το άσπρο άλογο Άρβεν για τον αναβάτη που έκανε τις σκηνές με το Ναζγκούλ επειδή είχε ερωτευτεί το άλογο αλλά δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να το αγοράσει» έγραψε η χρήστης Κριστίν Μπέιλι.

Οι ήρωες του Χόλιγουντ: Το Twitter αποκαλύπτει φιλεύσπλαχνους και ευγενικούς ηθοποιούς | iefimerida.gr 2

Ρόμπιν Γουίλιαμς

Πολλοί θυμούνται τον αείμνηστο Ρόμπιν Γουίλιαμ ως έναν μεγάλο κωμικό και γενικά έναν πολύ φιλεύσπλαχνο άνθρωπο.

Αλλά ένας χρήστης είδε μια άλλη πλευρά του αγαπημένου ηθοποιού που πέθανε το 2014.

«Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς ήταν η πιο ωραία, πιο συμπονετική διασημότητα που είχα ποτέ τη χαρά να γνωρίσω προσωπικά. Είχα την τύχη να τον δω να διαολοστέλνει κάποιον που παρενοχλούσε έναν άστεγο πριν από έξι περίπου χρόνια» έγραψε ο χρήστης.

Οι ήρωες του Χόλιγουντ: Το Twitter αποκαλύπτει φιλεύσπλαχνους και ευγενικούς ηθοποιούς | iefimerida.gr 3

Τζέσε Άιζενμπεργκ

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από την ταινία «The Social Network» μπορεί μερικές φορές να εμφανίζεται λίγο περίεργος στους ρόλους του.

Αλλά, ένας χρήστης έπσευσε γρήγορα να μοιραστεί πως ο 34χρονςο ηθοποιός είναι ακριβώς το αντίθετο και είναι γνωστός για τις φιλανθρωπίες του.

Όπως είπε: «Ο Τζέσι Άιζενμπεργκ μετακόμισε εδώ πριν από μερικά χρόνια, επειδή του αρέσει η ήρεμη ζωή της πόλης και χαρίζει τεράστια χρηματικά ποσά ενώ εργάζεται και το καταφύγιο ενδοοικογενειακής βίας της περιοχής. Δεν τον έχω συναντήσει αλλά όσοι τον έχουν γνωρίσει λένε πως είναι ένα πολύ γλυκό και γενναιόδωρο πρόσωπο».

Οι ήρωες του Χόλιγουντ: Το Twitter αποκαλύπτει φιλεύσπλαχνους και ευγενικούς ηθοποιούς | iefimerida.gr 4

Αντόνιο Μπαντέρας

Ο εντυπωσιακός Αντόνιο Μπαντέρας δεν δυσκολεύεται να γοητεύσει τα πλήθη και να κλέψει τις καρδιές των θαυμαστών του.

Μάλιστα ο ηθοποιός του «Ζορό» δεν απογοήτευσε έναν τυχερό χρήστη του Twitter που έτυχε να τον δει στη διάρκεια γυρισμάτων. Όπως έγραψε: «Κάποτε είχαν την τύχη να συγχαρώ τον Αντόνιο Μπαντέρας (Antonio Banderas) για την μπαντάνα που φορούσε στα μαλλιά του, όταν έσκυψε και μου είπε ‘με λένε Antonio bandanas’».

Οι ήρωες του Χόλιγουντ: Το Twitter αποκαλύπτει φιλεύσπλαχνους και ευγενικούς ηθοποιούς | iefimerida.gr 5

Μισέλ Πφάιφερ

Η άγρια Μισέλ Πφάιφερ θα μείνει για πάντα στις μνήμες μας για το ρόλο της στην ταινία «CatWoman».

Αλλά ως μητέρα δύο παιδιών, είναι αρκετά διαφορετική από το ρόλο της, προτιμώντας να προσφέρει γρήγορες συμβουλές σε γονείς που τις έχουν ανάγκη.

Ένας χρήστης έγραψε για την ηθοποιό: «Η Μισέλ Πφάιφερ πέρασε ένα ολόκληρο απόγευμα ζητώντας να δει φωτογραφίες του τότε νεογέννητου γιου μου και λέγοντάς μου ιστορίες για τα δικά της παιδιά. Μου έδωσε συμβουλές για γονείς και μια λίστα με τα μέρη που θα πρέπει να πάω στο Λος Άντζελες όταν μεγαλώσει ο γιος μου».

Οι ήρωες του Χόλιγουντ: Το Twitter αποκαλύπτει φιλεύσπλαχνους και ευγενικούς ηθοποιούς | iefimerida.gr 6

Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Ο διάσημος ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι γνωστό πως λατρεύει τη γυναίκα του Γκρέις Χαϊτάουερ.

Ωστόσο, ο 74χρονος αστέρας του Χόλιγουντ μπορεί να προσθέσει ακόμη ένα βραβείο στη λίστα των πολλών που έχει.

«Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο κράτησε ευγενικά την πόρτα για μένα για δέκα αμήχανα λεπτά μέχρι να καταφέρω να περάσω ένα καρότσι» έγραψε η χρήστης Κασάνα.

Οι ήρωες του Χόλιγουντ: Το Twitter αποκαλύπτει φιλεύσπλαχνους και ευγενικούς ηθοποιούς | iefimerida.gr 7

Κιάνου Ριβς

Ο Κιάνου Ριβς μπορεί να ήταν ο «Ένας» κατά τη διάρκεια των ταινιών «Μάτριξ», αλλά πιστεύει ακράδαντα πως δεν υπάρχει εγώ στην ομάδα.

Τόσο πολύ μάλιστα που κάποιος έγραψε πως δεν επέτρεπε στους υπόλοιπους εργαζόμενους στις ταινίες του να πληρώνονται ελάχιστα. Ο χρήστης Ντιάν Τζόι, έγραψε: «Ο Κιάνου Ριβς ζητά συχνά μειώσεις στο μισθό του, ώστε τα χρήματα αυτά να χρησιμοποιηθούν για να πληρωθούν καλύτερα τα υπόλοιπα μέλη της παραγωγής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ