Στο «Fairytale» στη Νέα Φιλαδέλφεια γονείς και παιδιά κάνουν ουρά για να μπουν σε ένα παραμυθένιο κόσμο - iefimerida.gr

Στο «Fairytale» στη Νέα Φιλαδέλφεια γονείς και παιδιά κάνουν ουρά για να μπουν σε ένα παραμυθένιο κόσμο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν αγαπάτε τα παραμύθια και τα γλυκά, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε μια γλυκιά παραμυθούπολη στην Νέα Φιλαδέλφεια, το Fairytale, που συνδυάζει και τα δύο με μοναδικό τρόπο.

Οι ιδιοκτήτες του λατρεύουν τους ήρωες της Disney κι έχουν ταξιδέψει σε όλες τις Disneyland. Έτσι δημιούργησαν τη δική τους γωνιά, που την εμπνεύστηκαν από το πρώτο θεματικό μαγαζί, την «Ταβέρνα του Γκαστόν». Μόλις φτάσετε στην οδό Ν. Τρυπιά, ακολουθήστε τον Άσπρο Λαγό, το σήμα κατατεθέν του μαγαζιού, για να βρεθείτε σε έναν κουκλίστικο κήπο, αν ο καιρός είναι καλός. Διαφορετικά αφήστε τον να σας οδηγήσει στο εσωτερικό: υπέροχα χρώματα, παλιές αντίκες, παιχνίδια, vintage ατμόσφαιρα και σερβιτόροι ντυμένοι με στολές, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του ονείρου που συνδυάζει την αισθητική του Τιμ Μπάρτον, με την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων και τα στοιχειωμένα κάστρα, που φανταζόμασταν μικροί.

Γνωρίστε το «Faitytale» στη Νέα Φιλαδέλφεια και δείτε φωτογραφίες, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ FAIRYTALE Νέα Φιλαδέλφεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ