Ανοιξε τις πύλες του το επιχειρηματικό forum Λευκάδας - iefimerida.gr

Ανοιξε τις πύλες του το επιχειρηματικό forum Λευκάδας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοιξε αργά το απόγευμα της Παρασκευής τις πύλες του το επιχειρηματικό FORUM Λευκάδας, στο συνεδριακό χώρο του Επιμελητηρίου του νησιού.

Χαρακτηριστικό του επιχειρηματικού αυτού FORUM, θα είναι οι δύο πτυχές του, καθώς θα πλαισιώνεται από έκθεση τοπικών προϊόντων, αλλά παράλληλα κατά την τριήμερη διεξαγωγή του , θα διεξαχθούν ημερίδες με πολλές και σημαντικές παρουσίες.

«Σκοπός του FORUM Λευκάδας είναι οι Λευκαδίτες επιχειρηματίες να ενημερωθούν, να παρουσιάσουν τα τοπικά τους προϊόντα και τις επιχειρήσεις τους, ενώ παράλληλα να τους δοθεί και η ευχέρεια της επιχειρηματικής τους εξωστρέφειας, καθώς θα έρθουν σε επαφή με ανθρώπους, τεχνοκράτες, όπου μπορούν να τους ανοίξουν νέες αγορές», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Το FORUM Λευκάδας, που θα διαρκέσει μέχρι και τις 12 Νοεμβρίου, τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Λευκάδας και θα προσφέρει ενημέρωση και πληροφόρηση σε όλους τους επισκέπτες, ενώ καινοτομία αποτελεί η παρουσία πολλών εκπροσώπων ξένων επιμελητηρίων και φορέων που θα επισκεφτούν μονάδες της περιοχής και θα αναζητήσουν πεδία συνεργασίας.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ forum ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ FORUM Λευκάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ