Εθνική ομάδα: Θεραπεία Σωκράτης-Σάμαρης, αισιοδοξία για Τοροσίδη - iefimerida.gr

Εθνική ομάδα: Θεραπεία Σωκράτης-Σάμαρης, αισιοδοξία για Τοροσίδη

Φωτογραφία: Epo.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 4-1 του Ζάγκρεμπ είναι «βαρύ», αλλά η Εθνική Ελλάδας πρέπει να κάνει τα πάντα για να προσπαθήσει να πετύχει το... απόλυτο θαύμα.

Και αυτός είναι ο στόχος για την ρεβάνς της Κυριακής (21:45) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Όσοι διεθνείς έπαιξαν στο Ζάγκρεμπ δεν μετείχαν στο πρόγραμμα της ομάδας και παρέμειναν στο ξενοδοχείο. Δύο εξ αυτών μάλιστα, οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Ανδρέας Σάμαρης έκαναν θεραπεία, με τον δεύτερο να έχει κάποιες ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο λόγω χτυπήματος που δέχθηκε στο ματς της Πέμπτης. Αντιθέτως, αισιοδοξία υπάρχει στις τάξεις του τεχνικού και ιατρικού τιμ ότι ο Βασίλης Τοροσίδης θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι του Καραϊσκάκη, ώστε να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας. Όπως επίσης στην αρχική ενδεκάδα θα βρίσκεται σίγουρα και ο Κώστας Μανωλάς μετά την τιμωρία του. Επιπλέον, αλλαγές αναμένονται και σε άλλες θέσεις από τον Σκίμπε, με τον Ζέκα να επιστρέφει πιθανότατα στη μεσαία γραμμή και τους Χριστοδουλόπουλο και Μπακασέτα να διεκδικούν μια θέση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα Εθνική Ομάδα Κροατία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ