Εξοργισμένη η Λουπίτα Νιόνγκο με το photoshop που της έκαναν στο κεφάλι [εικόνα] - iefimerida.gr

Εξοργισμένη η Λουπίτα Νιόνγκο με το photoshop που της έκαναν στο κεφάλι [εικόνα]

Ιnstagram/lupitanyongo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι κοινό έχουν οι Έμιλι Ρατακόφσκι, Solange Knowles (αδερφή της Μπιγιόνσε) και, πλέον, και η Lupita Nyong'o ; Έπεσαν «θύματα» του photoshop. Μόνο που δεν το άφησαν να περάσει έτσι, αλλά το «κατήγγειλαν» μέσα από τα social media τους.

Είναι γνωστό ότι όλες ανεξαιρέτως -τόσο διάσημες, όσο και μοντέλα- που πρωταγωνιστούν στα εξώφυλλα των περιοδικών υπόκεινται σε ψηφιακή επεξεργασία. Άλλες φορές η παρέμβαση που γίνεται είναι ήπια και άλλη, λίγο πιο κραυγαλέα.

Το εξώφυλλο του τεύχους Νοεμβρίου του βρετανικού Grazia που έχει στο εξώφυλλο την ηθοποιό Lupita Nyong'o ανήκει στη δεύτερη περίπτωση.

Ενώ η ηθοποιός έχει μαλλιά, εκείνοι επέλεξαν να της τα αφαιρέσουν. Δεν ξέρουμε τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση (πιθανώς αισθητικοί), αλλά η διαφορά είναι τεράστια.

Έτσι όταν η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είδε το εξώφυλλο της αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να δείξει την αλήθεια.

Δες το ποστ που ανέβασε στα social media της η Λουπίτα Νιόνγκο για να «καταγγείλει» την πρωτοβουλία του περιοδικού να τη φωτοσοπάρει στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λουπίτα Νιόνγκο Photoshop εξώφυλλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ