Αυτοψία στις γραμμές στη Λάρισα που παρασύρθηκε ο 12χρονος -Τα «περάσματα θανάτου» [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτοψία στις γραμμές στη Λάρισα που παρασύρθηκε ο 12χρονος -Τα «περάσματα θανάτου» [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή της Νέας Σμύρνης της Λάρισας, καθώς αμαξοστοιχία παρέσυρε ένα 12χρονο παιδί, τραυματίζοντας το θανάσιμα με τους κατοίκους της περιοχής να νιώθουν οργή και θυμό για την απώλεια του ανήλικου.

Την ίδια στιγμή που η αστυνομία κάνει έρευνες για τη διελεύκανση της υπόθεσης και σχετικά με το πώς το παιδί βρέθηκε στην πορεία του τρένου, συγγενείς του άτυχου παιδιού και και κάτοικοι της περιοχής, καταγγέλλουν την κακή περίφραξη του χώρου, αναφέροντας πως τα σύρματα είναι κομμένα σε αρκετά σημεία με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μεγάλα ανοίγματα και ίσως ένα από αυτά τα ανοίγματα να ήταν εκείνο που πέρασε ο μικρός Κωνσταντίνος.

Η ιστοσελίδα larissanet.gr, βρέθηκε στο σημείο και φωτογράφισε αυτά τα «περάσματα θανάτου» και επιβεβαιώνει με αυτό τον τρόπο τις καταγγελίες συγγενών και κατοίκων της περιοχής που διαμαρτύρονται πως η περίφραξη των γραμμών επί της οδού Βοιωτίας παρουσιάζει πολλά ανοίγματα σε σημείο που μπορεί να περάσει ακόμη και ένας ενήλικας.

Αυτοψία στις γραμμές στη Λάρισα που παρασύρθηκε ο 12χρονος -Τα «περάσματα θανάτου» [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Αυτοψία στις γραμμές στη Λάρισα που παρασύρθηκε ο 12χρονος -Τα «περάσματα θανάτου» [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Αυτοψία στις γραμμές στη Λάρισα που παρασύρθηκε ο 12χρονος -Τα «περάσματα θανάτου» [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2



Στο ύψος της διάβασης που έγινε το κακό βλέπει κανείς ότι όχι μόνον είναι χαμηλή η περίφραξη αλλά λείπει και ένα μεγάλο ενδιάμεσο κομμάτι κάνοντας εύκολη υπόθεση της πρόσβαση στις γραμμές μετά από «αυτοψία» της larissanet.gr.

Ανάλογη είναι και η κατάσταση από εκείνο το σημείο έως το κοντινό ανάχωμα όπου σε πολλά τμήματα τα ανοίγματα μικρά ή μεγάλα είναι εμφανή παρέχοντας επικίνδυνη πρόσβαση σε πολλά μικρά παιδιά που υπάρχουν στην συνοικία.

Αυτοψία στις γραμμές στη Λάρισα που παρασύρθηκε ο 12χρονος -Τα «περάσματα θανάτου» [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3
Αυτοψία στις γραμμές στη Λάρισα που παρασύρθηκε ο 12χρονος -Τα «περάσματα θανάτου» [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 4


Αυτοί είναι οι λόγοι που οι κάτοικοι διαμαρτύρονται και ζητούν παρέμβαση προκειμένου να αποκατασταθούν τα ανοίγματα που παρουσιάζει η περίφραξη του ΟΣΕ.

Ο οδηγός της αμαξοστοιχία συνελήφθη και με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος ενώ η κηδεία του 10χρονου Κωνσταντίνου θα γίνει αύριο το μεσημέρι.

Κάτοικος της περιοχής μιλάει στη larissanet.gr για τη στιγμή του δυστυχήματος:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λάρισα 12χρονος τραγωδία σταθμός μπάλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ