Γέμισαν σημαίες το σχολείο οι συμμαθητές του νεαρού που αποβλήθηκε για τη γαλανόλευκη - iefimerida.gr

Γέμισαν σημαίες το σχολείο οι συμμαθητές του νεαρού που αποβλήθηκε για τη γαλανόλευκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μικρές ελληνικές σημαίες εμφανίστηκαν σήμερα στο σχολείο οι συμμαθητές του παιδιού που αποβλήθηκε από σχολείο της Κρήτης, επειδή την παραμονή της 28ης Οκτωβρίου ύψωσε σε στύλο του σχολείου την γαλανόλευκη.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές του Λυκείου βρήκαν έναν διαφορετικό τρόπο να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους από το να κάνουν κατάληψη κι έτσι όχι μόνο εμφανιστήκαν με μικρές σημαίες στο σχολείο, αλλά «ύψωσαν» και δέκα μεγάλες ελληνικές σημαίες σε διάφορα σημεία του σχολείου.

Επίσης κατά την διάρκεια της πρωινής προσοχής, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον συμμαθητής τους, τα παιδιά συγκεντρώθηκαν στην αυλή και έψαλαν τον εθνικό ύμνο.


Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr ο μαθητής που προχώρησε σε αυτή την πράξη είναι φιλήσυχος και καλός μαθητής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ