Εριξαν πάλι ναφθαλίνη στο 6ο Λύκειο Αγρινίου - iefimerida.gr

Εριξαν πάλι ναφθαλίνη στο 6ο Λύκειο Αγρινίου

Κάποιοι συνεχίζουν το έργο των 17 που συνελήφθησαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενώ όλα έδειχναν πως το μυστήριο με τη ναφθαλίνη σε σχολείο του Αγρινίου λύθηκε, μετά τη σύλληψη 17 μαθητών, άλλο ένα κρούσμα ταράζει την κοινωνία και την αστυνομία της περιοχής.

Όλα ξεκίνησαν αρχές Οκτωβρίου, όταν επί τρεις εβδομάδες, ανήλικοι έριχναν ναφθαλίνη στο σχολείο τους, με αποτέλεσμα να υποστούν αναπνευστικά προβλήματα συμμαθητές τους και μια καθαρίστρια.
Ωστόσο και ενώ το θέμα έδειχνε να έχει λήξει μετά τη σύλληψη των μαθητών, φαίνεται πως κάποιοι θέλησαν να συνεχίσουν τη δράση τους.

Ετσι το 6ο Λύκειο του Αγρινίου έγινε και πάλι στόχος, χθες το πρωί, όταν διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι είχαν ρίξει ναφθαλίνη σε τέσσερις αίθουσες.

Οι αίθουσες εκκενώθηκαν και καθαρίστηκαν, ενώ έγιναν κανονικά τα μαθήματα στις υπόλοιπες αίθουσες του σχολείου.

Για το περιστατικό σχηματίστηκε από την Αστυνομία μια ακόμη δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απόπειρα πρόσκλησης σωματικής βλάβης σε βάρος αγνώστων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχολείο Αγρίνιο ναφθαλίνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ