Ο νέος χρονογράφος της Tudor κατακτά το Grand Prix d’ Horlogerie de Genève 2017 - iefimerida.gr

Ο νέος χρονογράφος της Tudor κατακτά το Grand Prix d’ Horlogerie de Genève 2017

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βραβείο «Petite Aiguille» κέρδισε στο φετινό «Grand Prix d’ Horlogerie de Genève 2017», ο νέος χρονογράφος TUDOR Heritage Black Bay Chrono.

Πρόκειται για το τέταρτο βραβείο που κερδίζει η Tudor στη διάρκεια των πέντε ετών που συμμετέχει στο Grand Prix d’ Horlogerie de Genève.

Από το 1970 που παρουσίασε τον πρώτο της χρονογράφο, τον Price Oysterdate Chronograph, η Tudor εξακολουθεί να διατηρεί στενούς δεσμούς με τον κόσμο των αγώνων ταχύτητας.

Ο νέος χρονογράφος Ηeritage Black Bay Chrono της Tudor, τολμά να συνδυάσει την ιστορία της Tudor στα καταδυτικά ρολόγια με τις απαιτήσεις ενός χρονογράφου στις πίστες ταχύτητας. Παράλληλα, διατηρεί τις σχεδιαστικές γραμμές της συλλογής Black Bay και διαθέτει κάσα από ατσάλι 41mm, ευανάγνωστο καντράν και ταχυμετρικές διαβαθμίσεις στη στεφάνη.

Ο νέος χρονογράφος της Tudor κατακτά το Grand Prix d’ Horlogerie de Genève 2017 | iefimerida.gr 0

Είναι εξοπλισμένος με τον νέας γενιάς αυτόματο μηχανισμό ΜΤ5813 που προσφέρει αυτονομία 70 ωρών και συνοδεύεται από την επίσημη πιστοποίηση του Ελβετικόυ Ινστιτούτου Χρονομέτρων (COSC).

Η Tudor
H διάσημη βραβευμένη ελβετική εταιρία ρολογιών TUDOR διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από αυτόματα μηχανικά ρολόγια, εξαιρετικής απόδοσης και αυτονομίας, που συνδυάζουν την εκπληκτική ποιότητα με την προσιτή τιμή.

Η δημιουργία της Tudor έχει τις ρίζες της στις αρχές του 20ου αιώνα, στο 1926 όταν ο Hans Wilsdorf, ο ιδρυτής της Rolex, κατοχύρωσε το όνομα της μάρκας Tudor. To 1946 ίδρυσε την εταιρία Μontres Tudor S.A. για την παραγωγή και διάθεση ρολογιών με τη φιλοσοφία της ποιότητας Rolex σε πιο προσιτές τιμές.

Κατά τη διάρκεια των χρόνων, τα ρολόγια Tudor τα έχουν επιλέξει οι πιο διάσημοι στον κόσμο εξερευνητές και λάτρεις της περιπέτειας στη γη, στον βυθό και στον πάγο.

Σήμερα, οι συλλογές της TUDOR, όπως Heritage Black Bay, Heritage Ranger, Pelagos, North Flag, Fastrider συνδυάζουν ιδανικά το μοναδικό στυλ του ιστορικού σχεδιασμού του με τη σύγχρονη προηγμένη τεχνολογία.

Όλα τα μοντέλα της TUDOR διαθέτουν αυτόματο μηχανισμό κουρδίσματος, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από το 2015 αποκλειστικά από την Tudor και βιδωτή κορώνα στεγανότητας για βάθη από 150 έως 500 μέτρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ